Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer olacak giden olur. Gelen beklemeyin..
Gelen olursa sabrimiza değer inşaallah.

Ben Melo ve snejderi bekliyorum harbiden artık Selçuk oynayacaksa yedekten bunlar oynasın, en azından taraftar mutlu olur azcik

savanier şampiyonluk için bir şans bir fırsattır.maçı çözer sneijder gibi,baska örnek veremiyorum cok farklı bi oyuncu çünkü.duran top frikik,korner,şut,çalım dripling vs manyak biri asasdadss :D

tetteh ve haraslin'i alabilsek yeter anasını satim

SAVANİER İÇİN TT BİLE YAPILIR !O KADAR LAN! :d

Savanier harbiden iyi adam yav, basta inanmamistim ama adam ayni emre belezoglu derin oyun kurucu

Selçuk'un 2011 performansından beri 8 numara izleyemedik takımda

Bu kocta bu gariplik var adam ya gerçekten futbol konusunda çok cahil ya alkollü ya çok iyi yalan söylüyor yada aziz gibi arkadan iş çeviriyor

savanier için herkes iyi diyor da adam için 10 milyon istiyormuş kulübü.

o iş zor bence.

DxB8nlnWoAUgVt7

Umarim cumartesi ilk 11de baslar. Zaten mac eksigi falan yok hazir geldi. Hirsli, genc, fizigi iyi, hizli, sol ayakli, umarim basarili olur. Boyle scout transferinden zarar gelmez.

Bu arada Ahmet-Maicon ikilisi hic bir zaman beraber oynamamali. Bu ikiliyi gorunce ostersunds maclari aklima geliyor. Iki traktor.

Maicon - Marcao tandemi olacak gibi duruyor. Bu ikiliden birisi sakat veya cezali olursa ilk tercih Semih, ikinci tercih ise Donk olmali. Ahmet sadece kupa da oynasin.

14 günde min 5 ucağın inmesi lazım, ortalama 3 gunde bi kap goruruz artık

8'e savanier'i alsak 7.5 bütçe kalır Alan+kiralık Penaranda,Mousset,Andone,Castillo falan hangisi olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt