Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozani kaybettigimiz bugün üzgün sekilde ayriliyorum, Sinan Bilgin olsaydi fenerli pezoya bi küfür edip 6 ay ban alirdim cünkü bu üzüntü sonrasi zaten ugramam uzun süre..

He birde Semih dönüyor dimi, hani Erzurumda bile oynayacak kapasitesi olmayan Semih, pehhhh

Yak sigarayi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ozani kaybettigimiz bugün üzgün sekilde ayriliyorum, Sinan Bilgin olsaydi fenerli pezoya bi küfür edip 6 ay ban alirdim cünkü bu üzüntü sonrasi zaten ugramam uzun süre..

He birde Semih dönüyor dimi, hani Erzurumda bile oynayacak kapasitesi olmayan Semih, pehhhh

Yak sigarayi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sinan ihrac edildi

@Sergen Zeren samet ozandan da uzunmuş
Kac yav bu cocugun boyu
Screenshot_20190117-023840.webp

ulan 6 dakika da Semihi aldılar 6 aydır bir forvet alamadılar

Ozan Kagit da Stuttgart Oyuncusu olarak gozukurken, gizli olarak bayern Oyuncusu olmus...

Stuttgartin 12 Mio euro Bedelinin bir kismini Bayern odemis.
Satin alma Hakkina sahipler X Bedel icin

Vay be... İnsallah % felan yazmisizdir
Sadece Yetistirme bedeli az kalir

Ozan Kagit da Stuttgart Oyuncusu olarak gozukurken, gizli olarak bayern Oyuncusu olmus...

Stuttgartin 12 Mio euro Bedelinin bir kismini Bayern odemis.
Satin alma Hakkina sahipler X Bedel icin

Vay be... İnsallah % felan yazmisizdir
Sadece Yetistirme bedeli az kalir
Rodri için 10 milyon üstü rakamın yüzde 10'u diye madde koyan bir yönetime sahibiz

Arabistan'dan maksimum 4 milyona futbolcu çıkışı olmuş. Hadi diyelim Rodri 11'e satıldı 10 milyon doların ustundeki rakam 1 milyon Euro yüzde 10'u 100 bin dolar. Rezillik kepazelik

Bu yönetim beceremez sonraki satıştan pay koymayı.

Vay anasını bayern aldırmış he. Ben 2 seneye gider diyordum meğer onlar aldırmış. Fmde de ozanı alan kulüp hep bayern oluyor. Vay be

Rodri için 10 milyon üstü rakamın yüzde 10'u diye madde koyan bir yönetime sahibiz

Arabistan'dan maksimum 4 milyona futbolcu çıkışı olmuş. Hadi diyelim Rodri 11'e satıldı 10 milyon doların ustundeki rakam 1 milyon Euro yüzde 10'u 100 bin dolar. Rezillik kepazelik

Bu yönetim beceremez sonraki satıştan pay koymayı.
10+ bedeli olsa bile raziyim burada. Rahat 20+ ya gider az iyi oynadiginda
En azindan yetistirme bedelini alacagiz

Kağıt üstünde stuttgart oyuncusu gibi gözüküp aslında bayernin satın almış olması nasıl oluyor?
Biz parayı karşılayalım bir iki sene sizde pişsin sonra transfer edelim win win durumu gibi mi?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen o durum.
Danaya ortak girdiler
Stuttgart da oynayacak, pisecek.
Eger bayern yeterli bulursa kendilerine alacaklar X Miktar Bonservis ile(tabi ozanda isterse bunu)
Yok istemiyoruz derlerse ödedikleri 4-5 mio ile kalirlar, ki takmazlar.
2. opsiyon ise, pavardi yazin yerine simdiden takimlarina almak da olabilir.
Ama kicket yanilmaz pek. Ozan inofficiell Bayern oyuncusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt