Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli forvet alalim gerekirse ama yine de semih gelmesin hic gerek yok

2 yabancı hakkımızın olması çok kötü. Şuan yabancı kontenjanını gereksiz yere meşgul eden maicon var. Uefaya 3 kişi bildirebiliyoruz o da ayrı sorun.

enes unalın durumu nedır oynuyormu takımında

+ Donk var bir de bence
Ya evet donk da var ama bu adamı nedense seviyorum. Zor zamanlarımızda bize çok yardımcı oldu. Yedekte sıkıntı falan çıkarmadı aldığı maaşı bilmiyorum. Ama bu sezon iyi değil. Çok savruk oynadı son yediğimiz gollerde nerdeyse hepsinde imzası var top ona çarpsa da pozisyonu okuması kötüydü. Teklif yok galiba kendisine o yüzden sezon sonuna kadar kalacak gibi görünüyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye' den bir futbolcuya büyük paralar veren olmaz sözü saçma. Ozan sözleşmesini uzatıp 1.5 sezon daha takımda kalsa, kendisini artan tecrübesiyle birlikte daha da geliştirseydi, görürdük 30-40 milyon edip etmeyeceğini!...

Mesele, Ozan gibi futbolcu yetiştirmek. Daha ilk izlediğimde, zamanında Tugay-Okan-Emre B. için hissettiklerimi hissettiğimi, kaptan Bülent için bile bu kadar iyimser düşünmediğimi söylemiştim...

Allah yolunu bahtını açık etsin...

olm ingilizcenizde kimilerin almancasida yokmu???

musap almancana s... : ))
orda bayernin oyuncusumu gercekte yaziyor??
manu+inter ve bayernin göz hapsinde diyor, öyle esasinda bayerne ayit bi kismini bayern ödicek olayi yok : )))
Ben sana alman kaynagini gösterdim ;)
Bayern stuttgart ile is birligi yapti yaziyordu.
Zamaninda Gnabry icin Bayern Bremen ile yaptigi gibi
Bende senin arastirmana s... :))

1547687338467.webp

ozan daha a milli takim formasini giynmedi, istermisiniz löw aklini celip almanya formasi giyndirsin, valla ozanin menejerinden hersey beklenir : ))

Yunan liginden 30 milyonluk transfer oluyor ama bizde kimse vermez ? Valla degisik kafalar. Satmasını bilirsen verirler. Cek liginden bile adama 12 milyon istiyorlar

Yunan Ligi'nin rekor transferi Retsos, 17.5m'ye Leverkusen aldi

Bizim de benzer hatta biraz daha iyi bir rakama satma firsatimiz vardi. Ozan ikna edilebilse 20m fiyatini gorebilirdik, bu da en iyi ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt