Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Ozan, semih, inanmayacaksın ama bir de forvet kapı bekliyorum.Ozan ikinci kap + semih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan, semih, inanmayacaksın ama bir de forvet kapı bekliyorum.Ozan ikinci kap + semih
2 yabancı hakkımızın olması çok kötü. Şuan yabancı kontenjanını gereksiz yere meşgul eden maicon var
enes unalın durumu nedır oynuyormu takımında
Ya evet donk da var ama bu adamı nedense seviyorum. Zor zamanlarımızda bize çok yardımcı oldu. Yedekte sıkıntı falan çıkarmadı aldığı maaşı bilmiyorum. Ama bu sezon iyi değil. Çok savruk oynadı son yediğimiz gollerde nerdeyse hepsinde imzası var top ona çarpsa da pozisyonu okuması kötüydü. Teklif yok galiba kendisine o yüzden sezon sonuna kadar kalacak gibi görünüyor.+ Donk var bir de bence
Ben sana alman kaynagini gösterdimolm ingilizcenizde kimilerin almancasida yokmu???
musap almancana s... : ))
orda bayernin oyuncusumu gercekte yaziyor??
manu+inter ve bayernin göz hapsinde diyor, öyle esasinda bayerne ayit bi kismini bayern ödicek olayi yok : )))
bro o haberi bi yollasana onu görmedim harbi interestingBen sana alman kaynagini gösterdim
Bayern stuttgart ile is birligi yapti yaziyordu.
Zamaninda Gnabry icin Bayern Bremen ile yaptigi gibi
Bende senin arastirmana s...)
Zweiter Fall Gnabry: FC Bayern in Kabak-Deal involviert?bro o haberi bi yollasana onu görmedim harbi interesting
Yunan liginden 30 milyonluk transfer oluyor ama bizde kimse vermez ? Valla degisik kafalar. Satmasını bilirsen verirler. Cek liginden bile adama 12 milyon istiyorlar
ozan daha a milli takim formasini giynmedi, istermisiniz löw aklini celip almanya formasi giyndirsin, valla ozanin menejerinden hersey beklenir : ))