- 27 Ocak 2010
- 139.291
- 105.589
- 5.648
İnanılmaz bir şekilde bugün transfer olmayacak gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stuttgart ta kaliyorum, haliyle maclarinida takip ediyorum.. Ozan bu kümede kalmaya calisan takimi neden secti anlamadim.. defans ve orta saha uyumu cok kötü bi takim stuttgart. Büyük ihtimal pavard ile defansin göbeginde oynayacak. Diger baumgartl ve badstuber var stoperler onlar tam fazia.. sol bekleri bizim eski oyuncu insua
Acikcasi cok merak ediyorum. Burda mükemmel de oynayabilir, alisamazsa almanyaya geride dönebilir
SM-G960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Stuttgart ta kaliyorum, haliyle maclarinida takip ediyorum.. Ozan bu kümede kalmaya calisan takimi neden secti anlamadim.. defans ve orta saha uyumu cok kötü bi takim stuttgart. Büyük ihtimal pavard ile defansin göbeginde oynayacak. Diger baumgartl ve badstuber var stoperler onlar tam fazia.. sol bekleri bizim eski oyuncu insua
Acikcasi cok merak ediyorum. Burda mükemmel de oynayabilir, alisamazsa almanyaya geride dönebilir
Ozan'ın kendi iyiliği için gitmesi gerekiyordu. 2-3 tane penaltı yaptırdı diye demediklerini bırakmadılar, 1 maç kötü oynasa hemen çöp ilan ettiler. Böylesine cahil, futboldan anlamayan bir kesimin bulunduğu ortamdan giderek kendisi için en doğru olanı yaptı.
Aynı kesim şimdi de Yunus'u altı üstü 1 hazırlık maçında kötü oynadı diye yerden yere vuruyor. Allah yardımcısı olsun bu ülkedeki genç futbolcuların işi zor.
Fakat kim ne derse desin Ozan bedavaya gitti resmen. Bu çocuk Semih Kaya gibi falan olmayacak. İnan ediyorum ilerde çok başarılı olacak.
İlk 11 ihtimaliStuttgart ta kaliyorum, haliyle maclarinida takip ediyorum.. Ozan bu kümede kalmaya calisan takimi neden secti anlamadim.. defans ve orta saha uyumu cok kötü bi takim stuttgart. Büyük ihtimal pavard ile defansin göbeginde oynayacak. Diger baumgartl ve badstuber var stoperler onlar tam fazia.. sol bekleri bizim eski oyuncu insua
Kap gelmeden yada rodop yazmadan inanmamBugün Sinan Gümüş’ü satmaya karar verip sonra vazgeçerek forvet transferi yapmış olacağız.
Senden iyi Türk spor muhabiri olur ha hocaya bir forvet ismi sormayı akıl edememişsinAma acayip gerçek gibiydi. Kalktım ne şanslıyım Fatih Terimle arkadaş gibiyim diyordum
Fatih Hoca dün gece bizim evdeydi, karnı acıktı ekmek arası bir şey yiyor, yanında kola. Durdum durdum sonunda sordum hocam bu eksiklerimizi tamamlanacak mı diye?
Önce güldü yemeği yedi, evin içinde sağa sola gitti tam yatağa yatacakken geldi yanıma epey bir gülümseyerek inşallah tamamlanacak dedi.
Hocam sen de bizim gibisin bir şey bilmiyorsun galiba dedim, bir şey demeden yatmaya gitti.
Arkadaşlar rüya gördüm.Hayır olsun inşallah.
Başka almanyadami varStuttgart ta kaliyorum, haliyle maclarinida takip ediyorum.. Ozan bu kümede kalmaya calisan takimi neden secti anlamadim.. defans ve orta saha uyumu cok kötü bi takim stuttgart. Büyük ihtimal pavard ile defansin göbeginde oynayacak. Diger baumgartl ve badstuber var stoperler onlar tam fazia.. sol bekleri bizim eski oyuncu insua