Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanılmaz bir şekilde bugün transfer olmayacak gibi.

Stuttgart ta kaliyorum, haliyle maclarinida takip ediyorum.. Ozan bu kümede kalmaya calisan takimi neden secti anlamadim.. defans ve orta saha uyumu cok kötü bi takim stuttgart. Büyük ihtimal pavard ile defansin göbeginde oynayacak. Diger baumgartl ve badstuber var stoperler onlar tam fazia.. sol bekleri bizim eski oyuncu insua

Acikcasi cok merak ediyorum. Burda mükemmel de oynayabilir, alisamazsa almanyaya geride dönebilir

SM-G960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stuttgart ta kaliyorum, haliyle maclarinida takip ediyorum.. Ozan bu kümede kalmaya calisan takimi neden secti anlamadim.. defans ve orta saha uyumu cok kötü bi takim stuttgart. Büyük ihtimal pavard ile defansin göbeginde oynayacak. Diger baumgartl ve badstuber var stoperler onlar tam fazia.. sol bekleri bizim eski oyuncu insua

Acikcasi cok merak ediyorum. Burda mükemmel de oynayabilir, alisamazsa almanyaya geride dönebilir

önemli olan düzenli oynayıp ben bu ligte yaparım diyebilmesi değil mi? ozan gelir takım kümede kalır. daha güzel vitrin yapma şansı mı olur?

Ozan'ın kendi iyiliği için gitmesi gerekiyordu. 2-3 tane penaltı yaptırdı diye demediklerini bırakmadılar, 1 maç kötü oynasa hemen çöp ilan ettiler. Böylesine cahil, futboldan anlamayan bir kesimin bulunduğu ortamdan giderek kendisi için en doğru olanı yaptı.

Aynı kesim şimdi de Yunus'u altı üstü 1 hazırlık maçında kötü oynadı diye yerden yere vuruyor. Allah yardımcısı olsun bu ülkedeki genç futbolcuların işi zor.

Fakat kim ne derse desin Ozan bedavaya gitti resmen. Bu çocuk Semih Kaya gibi falan olmayacak. İnan ediyorum ilerde çok başarılı olacak.

Güzel düsünce. Halil Altintop faktörü ve Stuttgartin Muhtesem tesisleri kendini gelistirmesi adina dogru bir hamle. Bundesliga vitrini zaten bir bambaska. Bak ozan 6 tane SL maçina çikti bütün Avrupa takimlari pesine takildi.

Bu menejeriyle de küme düsülürse Kontrati fesh edilebilir gibi bir madde de koymus olabilirler.

Dogru hamle bence ozan adina

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozan'ın kendi iyiliği için gitmesi gerekiyordu. 2-3 tane penaltı yaptırdı diye demediklerini bırakmadılar, 1 maç kötü oynasa hemen çöp ilan ettiler. Böylesine cahil, futboldan anlamayan bir kesimin bulunduğu ortamdan giderek kendisi için en doğru olanı yaptı.

Aynı kesim şimdi de Yunus'u altı üstü 1 hazırlık maçında kötü oynadı diye yerden yere vuruyor. Allah yardımcısı olsun bu ülkedeki genç futbolcuların işi zor.

Fakat kim ne derse desin Ozan bedavaya gitti resmen. Bu çocuk Semih Kaya gibi falan olmayacak. İnan ediyorum ilerde çok başarılı olacak.

Semih'de ilk çıktığında Ozan gibi talipleri varken Ujfa'nın yanındayken satılsaydı belki başka yerlere gelebilirdi , ama duygusallık yaptık geç kaldı , Emre Çolak için de aynısı geçerli.

İlk 11 ihtimali

+

Stuttgart genç oyuncular için iyi seçim, eğitici bir kulüb

Pixel 2 XL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozan burda sürekli oynar süphem yok. Insallah Çaglar gibi kendini gösterip daha büyük takimlara siçrar..
Endiselendigim nokta; eger takim düserse nasil bi yol cizer? Ilk defa genc yasinda yurt disi deneyimine cabuk alisabilecekmi..

Halil Altintop keza gereken destegi saglayacaktir

Bugün Sinan Gümüş’ü satmaya karar verip sonra vazgeçerek forvet transferi yapmış olacağız.

Bakalim bugün kimler gidecek. Tombola cekimi yapiyorlar galiba. Terim herkez satilik diyince yönetime piyango vurdu sanirim.

Tahminen bugün Feghouliye araplardan teklif aliriz :-D

Ozan Stuttgart gibi vasat takima gitti evet ama orada oynama sansi yüksek ve Caglarin Freiburgda ki gibi etkili olma ihtimali cok yüksek.
Stuttgartda yasiyorum. Takimi hic sevmiyorum ama mecbur gidip forma alip gururla Ozan yazdiracagiz arkadas.

Fatih Hoca dün gece bizim evdeydi, karnı acıktı ekmek arası bir şey yiyor, yanında kola. Durdum durdum sonunda sordum hocam bu eksiklerimizi tamamlanacak mı diye?
Önce güldü yemeği yedi, evin içinde sağa sola gitti tam yatağa yatacakken geldi yanıma epey bir gülümseyerek inşallah tamamlanacak dedi.
Hocam sen de bizim gibisin bir şey bilmiyorsun galiba dedim, bir şey demeden yatmaya gitti.

Arkadaşlar rüya gördüm.Hayır olsun inşallah.

Şu kısımda sonra korkmaya başlamıştım ki düşündüğüm gibi gelişmemiş olaylar

Takımda oturmuş , arkamıza bile dönüp bakmadığımız pozisyonlarda kim var?

Nagatomo

Şüphesiz bir sonraki satışımız olacaktır, yolu açık olsun.

Senelerdir büyük heyecanla sürekli girdiğimiz transfer nöbeti başlığına acaba kimi yolladık bugün diye girer olduk...

Hamza dan sonra ki en sıkıntılı transfer dönemi..

Başka almanyadami var

Galatasaray düşmanlarının.....

Alınan ilk mağlubiyette Mustafa Cengiz stadyumda lime lime linç edilir.

Farkında mı bimiyorum ama ultrAslan bile sırt çevirdi. Ki Dursun’a bile 2.5 sene laf etmemişlerdi.

Divan zaten kültürsüz ve yoz buluyor. Mart ayına lider veya potada giremezse bu takım sonucu Polat gibi olacak kongrenin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt