Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya sanırsın Bony yıllardır üst düzey top oynuyor da bi sakatlıkla bu hale geldi. Ulan 2-3 seneye kadar ne zaman istesen gelirdi bu adam. Adam senelerdir yokları oynuyor zaten. Yani takip etmesek yiyeceğiz de neyse. Adam kafsdan kırık, bir sürü disiplinsizlikleri var

Bony iyidir iyi. Lakin o bölgeye tek transfer olacaksa sıkıntı. Bu adam gelirse Alan Carvalho daha iyi olur. Gerektiğinde Alan ı kanada atarsın.

tenor.gif

Kesin ip var

Suan ne alemde bu adam reis
Son bir iki ay yeni süre almaya başladı .

Temposu düşük ama bu gayet normal acl sakatlığı 280 gün kaçırdı.

Kendine iyi baktı mı , vücudu sağlam mı , futbolu özlemiş mi bunlar önemli sorular.

Mesela bizde Hakan Ünsal vardı ayağı kırılsa taş gibi dönerdi çok disiplinliydi.

Ben bony yi tanıyacak kadar yakın takip etmiyorum ancak bir epl ve cahmpionship tutkunu biri yorumlayabilir.

Futbolcunun sakatlığının fiziksel olarak tamamen geçmesi eskisi gibi olacağı anlamına gelmez , örn falcao..

Bony ucuza imza parası olmadan gelecekse yanına ek forvet alınacaksa hemen yarın gelsin derim ben

Adebayor örnegi çok güzel olmus açikcasi. Adebayorun Basaksehire gelmeden önce sakatliklarina ve istatistiklerine bakin bakalim.

Kaç ay oynamadan gelip ligi donunda sallamis

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlamadığınız şey adebayor tam bir profesyonel ve kendine iyi bakıyor.

Bony yi ben takip etmedim sosyal hayatı mental durumu nasıldır o açıdan kıyaslamak lazım.

Futbolculuğuna diyecek kelime yok zaten

Umarim Bony icin abartili bir maas vermezler. Bir kac yil once harika bir golcuydu ve bosuna City e kadar yukselmedi, ama sonra ciddi bir sakatlik ve dusus yasadi. Max 2 milyon euro yillik kazanacaksa buyursun gelsin, is yapar eger sagligi yerindeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt