Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yooo ndiaye= Para + 3 oyuncular denilmisti.
Eger bu olay terimin basina gelseydi, senin dilinden düsmezdi. Senin lesh tudor+ Dursundan olan olay diye sus pus olma. ;)
birader adamlar 3 oyuncu istedi
1 kişi bile verin yeterki ndiaye gelsin demedi hatta taraftar yangın yapmasa muhtemelen vereceklerdi oyuncuları daha ne kadar açık yazabilirim benim yazdığımla senin yazdığının ne alakası var şimdi

Savanier'i 1 kez bile izlemedim ..Ligue2 istatistikleri çok iyi daha yeni Ligue 1de oynamış bu sene yine istatistikleri iyi..Ama bu adam 28 ine gelmiş ve konuşulan rakam 10milyon€... Yaşı 22-23 olsa anlarım veya bonservisi 4-5 milyon olsa.. Hiç gerek yok böyle riskli külfetlere girmeye.. Bu adam hep parlasa 2 sene sonra max aldığımız paraya satarız biraz muhsabe yapmak lazım

Cenk Beşiktaşlı.. benden 15 km mesafede bir kasabada büyüdü .. adamın çocukluğunu biliyoruz.. okul dönemini fln

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

para + oyuncu verildi zaten ndiaye icin
ozan ve yunus gitmedi nihayetinde (o donemki altyapi sorumlusunun ozandan bisey olmaz demesine ragmen -guya o da)
verilen oyuncular icin bile ne gerek var vermeye denildi biri baris diye bi cocuktu baska kim verildi hatirlamiyorum
burdan herhangi bir arguman cikarmak icin cok zorlamak lazim olay net

Cenk Beşiktaşlı.. benden 15 km mesafede bir kasabada büyüdü .. adamın çocukluğunu biliyoruz.. okul dönemini fln

Beşiktaş çok efendi bir camia ve Türkiye'nin lokomotif futbol kulüplerinden biri desem katılır mısın renkdash?

Cenk ne Beşiktaşlı ne Galatasaraylıdır Arda gibi Emre Beleşoğlu gibi oyuncuların takımı olmaz para sporludur bunlar para nerde bunlar orda

Beşiktaş çok efendi bir camia ve Türkiye'nin lokomotif futbol kulüplerinden biri desem katılır mısın renkdash?

İronik takılıyorsan katılırım renktaş :)

Ha eğer ciddi isen Beşiktaş Türkiye’nin yüz karası derim :) sevmiyorum abi.. ısınamadım hiç bir zaman

Kalan 2 yabancı kontenjanıyla forvet alınır benim tahminim. Ayrıca UEFA ya en fazla 3 oyuncu eklenebiliyor diye biliyorum. Belhanda nın satışı da bence bu hesaplanarak Terim tarafından veto edildi. Orta sahadaki köklü değişim -hala teklifler varsa- bence yaz transfer döneminde yapılacaktır. Bu dönem Marcao + 2 yabancı forvet ve lig için iş görsün diye Semih ve Taşdemir ile noktalanır.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
forvetler kesin zaten maicon gider stoper gelir,donk veya mariano gider savanier gelir misal ,uefaya 3 oyuncu bildirebiliyoruz diye 3 oyuncu almamız gerekmiyor zaten uefayı hedef görmek saçma lig bile elden gidebilir hedef lig olmalı...
hocanın uefayı düşünerek plan yaptığını sanmıyorum gerekirse bu seneyi gözden çıkararız dedi düşün yani ayrıca ortasaha,kanat transferi isteyende hocanın kendisi,semihin yedek için alındığını maiconuda beğenmediğini düşünerek stoper transferi olması gerekir hocanın banko oynattığı 2 stoper gitti,ben herşeyi geçtim bu takımı ilkyarıda izleyen birinin 2 transferle düzeleceğini düşünmesine şaşırıyorum

Adam Leeds’in takım dizilişi ve taktik tercihi için FM’den katkı alıp, bütün verileri inceliyormuş.

DxG0Pi-XgAEN7rf.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt