Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bony durumu ne ciddiyette? Gelse Bony son durumu ne? Gerci BONY = BONY herturlu is yapar

Gelişmeler neler renkdaşlar?

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi de iyise neden c.shipte ? Yapmayin etmeyin. Ya tutarsa diyecek durumda degiliz!

Gokhan zan dan cektik
Hamitten cektik
Serdardan cektik
Cigerciden cektik

Simdi bide bony cikmasin
geçen sene swansea premier ligteydi. bu adam da lig sonunda çapraz bağlarını yırttı. transfer dönemi boyunca sakattı, Kasım'da yeni çıktı sakatlıktan. kimse ne zaman döneceği belli olmayan sakat adamı almak istemez yaz transfer sezonunda. bu sebeple c.shipste

adam yavaş yavaş sahalara dönüyor. sakatlık geçmişine bakarsan da sadece geçen sezon böyle büyük bir sakatlık geçirmiş. bir de 15/16da 53 gün sakatlığı var. geri kalan sezonlar ufak tefek sakatlıkları var. öyle belli bir rahatsızlıktan dolayı devamlı tekrarlayan sakatlığı yok. yani müzmin sakat diyemeyiz.
bedava yollanacagına dair haberler var. bedava almak gibi bir fırsat varsa kesinlikle alınmalı. en kötü araplara satarsın zarar etmezsin. elindeki nakit parayla da tetteh ya da alan'dan birini bonservis bedeli ödeyip alırsın kalan parayla da diğer bölgelere oyuncu bakarsın.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tetteh gelse bari . Çok genç İyi oynarsa ilerde iyi paralara satilir

Terimi en fazla elestirenlerden biri benim.. kisiligini sevmem mesela.. terimci degilim.. ama bu adama ACIYORUM lan artik ! .. vallahi yazik günah ..

Savanier'i 1 kez bile izlemedim ..Ligue2 istatistikleri çok iyi daha yeni Ligue 1de oynamış bu sene yine istatistikleri iyi..Ama bu adam 28 ine gelmiş ve konuşulan rakam 10milyon€... Yaşı 22-23 olsa anlarım veya bonservisi 4-5 milyon olsa.. Hiç gerek yok böyle riskli külfetlere girmeye.. Bu adam hep parlasa 2 sene sonra max aldığımız paraya satarız biraz muhsabe yapmak lazım
3-4 sene çok iyi verim alırız o adamdan sonra aldığımız paraya yakın bir değerde hatta daha fazlasına bile satarız,keşke alsalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt