- 1 Mayıs 2018
- 57.749
- 48.517
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sa renktaslar, son durumun kisa ozetini gecebilirmi biriniz?
geçen sene swansea premier ligteydi. bu adam da lig sonunda çapraz bağlarını yırttı. transfer dönemi boyunca sakattı, Kasım'da yeni çıktı sakatlıktan. kimse ne zaman döneceği belli olmayan sakat adamı almak istemez yaz transfer sezonunda. bu sebeple c.shipsteIyi de iyise neden c.shipte ? Yapmayin etmeyin. Ya tutarsa diyecek durumda degiliz!
Gokhan zan dan cektik
Hamitten cektik
Serdardan cektik
Cigerciden cektik
Simdi bide bony cikmasin
as .. günlerdir neyse bugün de ayni.. dedi kodu fln cikiyor ama bos isler.. bunlar büyük ihtimal transfer yapmayacak !
Daha dun ban yedim, bugunde ya kap ya ban gibi gozukuyor desene..
3 gün sonra umut buluta bile razı olacak bu taraftarDem ba ba olur bu işin sonu
Galatasaray düşmanlarının.....
freedos cihaz aldım
işletim sistemine 1000 lira vermek istemiorum
evde kendim halledebilir miyim
halledebilirsem korsan windows tam randımanlı kullanılır mı or sıkıntı yaratır mı
Gelen giden yok bu ne iştir yahu![]()
Gelişmeler neler renkdaşlar?
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 gün sonra umut buluta bile razı olacak bu taraftar
3-4 sene çok iyi verim alırız o adamdan sonra aldığımız paraya yakın bir değerde hatta daha fazlasına bile satarız,keşke alsalar...Savanier'i 1 kez bile izlemedim ..Ligue2 istatistikleri çok iyi daha yeni Ligue 1de oynamış bu sene yine istatistikleri iyi..Ama bu adam 28 ine gelmiş ve konuşulan rakam 10milyon€... Yaşı 22-23 olsa anlarım veya bonservisi 4-5 milyon olsa.. Hiç gerek yok böyle riskli külfetlere girmeye.. Bu adam hep parlasa 2 sene sonra max aldığımız paraya satarız biraz muhsabe yapmak lazım