Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozanı bilmeyen yoktu Sergeybu dingil ne dedi bilmiyorum ama ulan en azından kıcımızdan uydurup yazmıyoruz kerkenes,izleyip takip edip yazıyoruz.bu cocuklara eğitimini veren ve bu cocukları geliştirecek olan ben miyim apti?cocuklar calısacak,geliştirecek kendini ve kulüp şnas verecekki bişeyler olsun.ozanı kacınız bilyodunuz fatih hoca şans vermese?yaylan bakalım şimdi
bu dingil ne dedi bilmiyorum ama ulan en azından kıcımızdan uydurup yazmıyoruz kerkenes,izleyip takip edip yazıyoruz.bu cocuklara eğitimini veren ve bu cocukları geliştirecek olan ben miyim apti?cocuklar calısacak,geliştirecek kendini ve kulüp şnas verecekki bişeyler olsun.ozanı kacınız bilyodunuz fatih hoca şans vermese?yaylan bakalım şimdi
Onu bilioz yetiştirme parası alcaz zaten@GinatsGala: Ozan’ın bir sonraki transferinde FIFA kuralları gereği Galatasaray %5 ‘Dayanışma Mekanizması’ payı alacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yönetimin bir dahli yok@GinatsGala: Ozan’ın bir sonraki transferinde FIFA kuralları gereği Galatasaray %5 ‘Dayanışma Mekanizması’ payı alacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi