Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan koyar bir 25% satış payı...en kötü 20%

Şaka gibi hala satılcak diye haberler çıkıyor Belhanda Maico Mariano kim kaldı ya

DxHsja-X4AEQFpD

bari japonya elense de mutlu olacagimiz birsey olsa

Bedavaya gitti resmen :D şasirmiyorum bizim takım her zaman boyle yönetilecek umudum kalmadi kim gelirse gelsin kafalari calismiyor. Şu Türkiye ligine yabancı oyuncu siniri gelsinde hepten silinsin turkiye ligi bizde kurtulalim

bu dingil ne dedi bilmiyorum ama ulan en azından kıcımızdan uydurup yazmıyoruz kerkenes,izleyip takip edip yazıyoruz.bu cocuklara eğitimini veren ve bu cocukları geliştirecek olan ben miyim apti?cocuklar calısacak,geliştirecek kendini ve kulüp şnas verecekki bişeyler olsun.ozanı kacınız bilyodunuz fatih hoca şans vermese?yaylan bakalım şimdi
Ozanı bilmeyen yoktu Sergey

bu dingil ne dedi bilmiyorum ama ulan en azından kıcımızdan uydurup yazmıyoruz kerkenes,izleyip takip edip yazıyoruz.bu cocuklara eğitimini veren ve bu cocukları geliştirecek olan ben miyim apti?cocuklar calısacak,geliştirecek kendini ve kulüp şnas verecekki bişeyler olsun.ozanı kacınız bilyodunuz fatih hoca şans vermese?yaylan bakalım şimdi

Oyuncular o kadar yetenekliyse bizde gelisemezse, baska takimda gelisir ve adam gibi futbolcu olur. Büyük takimlarda alt yapidan oyuncu cikartiyorlar, ama kendilerine yetmiyor diye postaliyorlar ve adamlar kendini birinci liglerinde tutabiliyor.

Bizde son 5 senede kac futbolcu cikti simdi baska Süper Lig takiminin ilk onbirinde oynayan?

Wonderkid sattık 11 m ye hemde sonraki satıştan pay yok bravo beceriksizler ordusu

Allah tan para hesaba aktarılıyor yoksa bunlar para bile sayamaz

17 maçta takımına 11 milyon kazandıran cocuk yolun açık olsun . inşallah başarılı olursun... forvet nerde kaldııı !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt