Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katiliyorum kimse zorlamadi ozani gitmek icin totosunu yirtti gitti dursun ozbekin sucudur ben gitmesine sevindim akli hep yurt disinda olacakti faydasi olmazdi artik kafaya koymus yoksa kimsenin onu zorla sattigini dusunmuyorumCikiş bedeli 7,5 mio € olan adama 11 ödediler, satiştan pay vermemeleri normal, bunun icin eleştirmem yönetimi. O cıkış bedeli herşeyi berbat etti, o olmasa kesin koydurabilirlerdi bidahaki satiştan pay
yok ya bundan sonra yazmıycam.dingilin teki gelip altyapıdaki cocuklar bi yerlere gelmiyor diye bana sövüyo.git cocukları kalaşnikofla vur bu kadar hırs yaptıysan.sadece benim dememle mi gelecek bu cocuklar bi yerlereSergen Gençler hakkinda çok bilgili bir renkdasimizdir kendisini savunuyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok kötü duygulandım![]()
ben hala begenmiyorum Ozan'i. Bence cok iyi ettik satarak. Bi ilerleme kaydedemeyecek. Bol bol penalti yaptirir. Hatta istersek yakin zamanda kiralik falan geri aliriz.Ozanı beğenmeyenler vardı forumda eminim hala buraya yazacak yüzleri vardır
:d alın bunu burdan bir tane atladı.ben hala begenmiyorum Ozan'i. Bence cok iyi ettik satarak. Bi ilerleme kaydedemeyecek. Bol bol penalti yaptirir. Hatta istersek yakin zamanda kiralik falan geri aliriz.
lan ne bos adamsınız ya dursunla ne alaka ozan?