Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Maliyetlere bagli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maddeye gore mı gıtmıs ozan madde 11 mılyon mu?
Ozana 11 cok bıleMadde olmazsa simdi satmaya bile gerek yoktu dalgami geciyorsun adamla? Hem simdi gitmeyi isteseydi, madde olmadigi daha fazla para isteye bilirdik. Balerdi 15,5 ediyorsa, Retsos yunan liginde SL oynamadan 19 yasinda 17,5 milyon ediyorsa, bizim de 15 milyon isteme hakkimiz olurdu.
aslinda ozanin gitmesi degilde... asil zoruma giden almanyada siradan bi kulup olan ve kumede kalma mucadelesi veren stuttgartin, bizim son yillarda yestistirdigimiz en buyuk yetenegi alabilmesi... stuttgart nedir abi ya ne hallere dustuk
Yine karakterli çocukmuş,istese 7.5 veren daha büyük bir takımı tercih ederdi.3.5 milyon euro kıyak yaptı bize.neyse bu ders olsun bize artık evlat mevlat deyip gevşek bırakmamalıyız futbolcuları. 16-17 yaşındaki velet bile olsa kapı gibi kontrat yapacaksın bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.
20 yi görürdün 11 çerez parası. İlerde anlayacaksın
Kesinlikle katiliyorum kimse zorlamadi ozani gitmek icin totosunu yirtti gitti dursun ozbekin sucudur ben gitmesine sevindim akli hep yurt disinda olacakti faydasi olmazdi artik kafaya koymus yoksa kimsenin onu zorla sattigini dusunmuyorum