Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.589
- 1.488
- 1.563
Transfer felan istemiyorum artık seçim istiyorum martta ibrasızlık istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan doğru bilinmez ama yönetimin beyanı 4 ay önce sözleşme uzatma teklif ettiklerinde devre arası görüşelim diye masaya oturmadıkları yönünde.Bu arada bana çıkış maddesi vardı o yüzden koyulmaması normal diye savunma yapmayın. Bir kere bu çocuğun böyle bir menajeri olması hata. Böyle madde olduğu önceden de biliniyordu yeni sözleşme imzalayacaktın ne yapacaktı imzalamayacak mıydı? Hele o zamanlar ilk 11 e yavaş yavaş giriyordu.

,Yine karakterli çocukmuş,istese 7.5 veren daha büyük bir takımı tercih ederdi.3.5 milyon euro kıyak yaptı bize.
Yalan söylediklerini düşünüyorum daha aylar önce tüm futbolcuların alacakları ödendi diye bas bas bağırdı başkan. Şimdi gelen para ile futbolcuların alacakları ödenecek deniyor. Albayrak zaten başlı başına bir facia.yalan doğru bilinmez ama yönetimin beyanı 4 ay önce sözleşme uzatma teklif ettiklerinde devre arası görüşelim diye masaya oturmadıkları yönünde.
doğrudur tepki çekmemek için yaptı bunu ama trabzonlu abdülkadir kadar aidiyet göstermediği de bi gerçek. yoksa ben kulübün evladıyım yeni a takıma çıktım kulübüm neyi isterse ben onu yaparım da diyebilirdi abdülkadir gibiYine karakterli çocukmuş,istese 7.5 veren daha büyük bir takımı tercih ederdi.3.5 milyon euro kıyak yaptı bize.
Aynen, burada bunu firsat bilip yonetime sallamak dogru degil zaten.Cikiş bedeli 7,5 mio € olan adama 11 ödediler, satiştan pay vermemeleri normal, bunun icin eleştirmem yönetimi. O cıkış bedeli herşeyi berbat etti, o olmasa kesin koydurabilirlerdi bidahaki satiştan pay
yalan doğru bilinmez ama yönetimin beyanı 4 ay önce sözleşme uzatma teklif ettiklerinde devre arası görüşelim diye masaya oturmadıkları yönünde.
Doğru burda ozan menajer kurbanı oldu diyebiliriz. Bir kere bu çocukla sözleşme imzalandıktan sonra bu çocuk dikkatli takip edilmeliydi. Böyle çıkarları olan menajerlerden uzak tutulmalıydı. Ben burda ozanı suçlu bulamam maalesef en az suçlu o benim gözümde.Burda ozan niyeti önemli eger gs o kadar düsünüyordu o 7,5 maddeyi kaldirttirdi ve uzatirdi sözlesmesini ben sunu demek istedim sezon sonu geldiginde ben gitmek istiyorum nallari diktimi 7,5 gidebilirdi yani insiyatif ozan da onun iyi niyetine kalmis oluyorduk bu sekilde belliki ozan ikna edilmis bekle diye. Ve 11 milyonluk teklif gelincede sattilar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
neyse bu ders olsun bize artık evlat mevlat deyip gevşek bırakmamalıyız futbolcuları. 16-17 yaşındaki velet bile olsa kapı gibi kontrat yapacaksın bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.