Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğrudur tepki çekmemek için yaptı bunu ama trabzonlu abdülkadir kadar aidiyet göstermediği de bi gerçek. yoksa ben kulübün evladıyım yeni a takıma çıktım kulübüm neyi isterse ben onu yaparım da diyebilirdi abdülkadir gibi
Madde olayı aradaki fark bence.Albülkadir de madde olsa oda gider aynı şekilde.

aslinda ozanin gitmesi degilde... asil zoruma giden almanyada siradan bi kulup olan ve kumede kalma mucadelesi veren stuttgartin, bizim son yillarda yestistirdigimiz en buyuk yetenegi alabilmesi... stuttgart nedir abi ya ne hallere dustuk
Kulüp durumuyla alakası yok bu işin, 1 euro =6.2 TL herşey burada gizli.

,
bu olayın en büyük suçluları dursun - menejer/semih kayadır.. bu menejer klübün kapısından içeri sokulmamalı ve semih kaya denen herifi transfer cüreti eden kimse bütün bu rezaletin sorumluluğunu almalıdır..
Zaten bu transferde semihin rolü büyük,bu menejar ayarladı herşeyi adi şerefsiz.

4f9912a6efd222d641d4b51623c78e8f.jpg

Gökhan Zan’dan #tbt paylaşımı

Vefa da öğretilemeli. Ozan'ın Avrupa hayalini anlayabiliyorum ama sözleşmesini uzatıp 1 yıl Galatasaray da oynamak çok mu zordu ? Türkiye de Fatih hoca hariç Ozan'ı kimse CL maçında 11 oynatmazdı. Fanatik Galatasaraylı olan bir çocuk asla Ozan gibi reaksiyon göstermezdi. 6 ay oynayıp hemen transfer olmak istemesini anlayamadım benim en çok zoruma giden bu oldu. Neyse şu saatten sonra ne desek boş, yolu açık olsun inşallah çok başarılı olur.
geçenlerde trabzonlu abdülkadirin açıklamalarını dinledim çocuk resmen bütün iplerini kulübüne bıraktı konuşmasında. peşinde onlarca takım var, liverpool falan konuşuluyor çocuk hala kulübüm ne derse onu yaparım diyordu. vefa budur işte

Biz işimize bakalim. 16.6m butce var transferler icin. 2 forvet ve 1 kanat transferleri gelsin bakalim.

o menejer bozuntusu ve bu cocukları ayartan semih kaya rezil edilmeden bu olmaz...
zaten şu saatten sonra o menajerle de çalışılmamalı ve bütün çocukların sözleşmeleri gözden geçirilmeli. hatta kendi belirlediğin menajerlerle çalışma zorunluluğu getirmelisin altypaı pyuncularına 18 yaşına kadar

Daha fazla
"Ich bin auf dem Platz ein Kämpfer" - Ozan #Kabak spricht im Interview auf http://vfb.de über seinen Wechsel zum #VfB.

burda ne yazıyor ozan ılk gununde uber kullanmıs sanırım

semih kaya
altyapidan cikarak 11e kendini sabitlemis
clde ceyrek final oynayan takimin 11 oyuncusu olmus
miyadi dolunca problem cikarmadan para kazandirarak yol almis
bir CIMBOM aslanidir
kulube kazik caksa ozan falan cikabilir miydi
cvp hayir gibi

Püff Semih<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Ozan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt