Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer felan istemiyorum artık seçim istiyorum martta ibrasızlık istiyorum

Bu arada bana çıkış maddesi vardı o yüzden koyulmaması normal diye savunma yapmayın. Bir kere bu çocuğun böyle bir menajeri olması hata. Böyle madde olduğu önceden de biliniyordu yeni sözleşme imzalayacaktın ne yapacaktı imzalamayacak mıydı? Hele o zamanlar ilk 11 e yavaş yavaş giriyordu.
yalan doğru bilinmez ama yönetimin beyanı 4 ay önce sözleşme uzatma teklif ettiklerinde devre arası görüşelim diye masaya oturmadıkları yönünde.

FFP'deki sattığın kadar al kuralını bizim yönetim sayı olarak anlamış olmasın?

Ozan Kabak'ın takımdan ayrılmasıyla birlikte, mevcut stoperlerimiz:
1f538.png
Marcao
1f538.png
Maicon
1f538.png
Ahmet Çalık
1f538.png
Gökay Güney (altyapı)
1f538.png
Sefa Özdemir (altyapı)
1f538.png
Ogün Çalışkan (altyapı)
1f538.png
Serdar Aziz (kadro dışı) *Basındaki iddialara göre, Semih Kaya sezon sonuna kadar kiralanacak.

Yine karakterli çocukmuş,istese 7.5 veren daha büyük bir takımı tercih ederdi.3.5 milyon euro kıyak yaptı bize.
,
bu olayın en büyük suçluları dursun - menejer/semih kayadır.. bu menejer klübün kapısından içeri sokulmamalı ve semih kaya denen herifi transfer cüreti eden kimse bütün bu rezaletin sorumluluğunu almalıdır..

yalan doğru bilinmez ama yönetimin beyanı 4 ay önce sözleşme uzatma teklif ettiklerinde devre arası görüşelim diye masaya oturmadıkları yönünde.
Yalan söylediklerini düşünüyorum daha aylar önce tüm futbolcuların alacakları ödendi diye bas bas bağırdı başkan. Şimdi gelen para ile futbolcuların alacakları ödenecek deniyor. Albayrak zaten başlı başına bir facia.

semih kaya gelsin artık az gulelım

Yine karakterli çocukmuş,istese 7.5 veren daha büyük bir takımı tercih ederdi.3.5 milyon euro kıyak yaptı bize.
doğrudur tepki çekmemek için yaptı bunu ama trabzonlu abdülkadir kadar aidiyet göstermediği de bi gerçek. yoksa ben kulübün evladıyım yeni a takıma çıktım kulübüm neyi isterse ben onu yaparım da diyebilirdi abdülkadir gibi

Cikiş bedeli 7,5 mio € olan adama 11 ödediler, satiştan pay vermemeleri normal, bunun icin eleştirmem yönetimi. O cıkış bedeli herşeyi berbat etti, o olmasa kesin koydurabilirlerdi bidahaki satiştan pay
Aynen, burada bunu firsat bilip yonetime sallamak dogru degil zaten.

galatasaray büyük kumpasa getirilmişdir getirenler dursun-cenk ergün-menejer fazıl özdemir(dursun ve oğlunun yakın dostu) ve semih kayadır...

forveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Burda ozan niyeti önemli eger gs o kadar düsünüyordu o 7,5 maddeyi kaldirttirdi ve uzatirdi sözlesmesini ben sunu demek istedim sezon sonu geldiginde ben gitmek istiyorum nallari diktimi 7,5 gidebilirdi yani insiyatif ozan da onun iyi niyetine kalmis oluyorduk bu sekilde belliki ozan ikna edilmis bekle diye. Ve 11 milyonluk teklif gelincede sattilar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru burda ozan menajer kurbanı oldu diyebiliriz. Bir kere bu çocukla sözleşme imzalandıktan sonra bu çocuk dikkatli takip edilmeliydi. Böyle çıkarları olan menajerlerden uzak tutulmalıydı. Ben burda ozanı suçlu bulamam maalesef en az suçlu o benim gözümde.

Tudor donemınde gs

giphy.gif

Ft donemınde gs

gplus861913664.gif

ozanla dikkatleri üzerimize çekmişken iyi bi pazar oluşturmalıyız artık. yunus gökay atalay ne var ne yok parlatıp bu sefer içimize sinen rakamlara satmalıyız

neyse bu ders olsun bize artık evlat mevlat deyip gevşek bırakmamalıyız futbolcuları. 16-17 yaşındaki velet bile olsa kapı gibi kontrat yapacaksın bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

Vefa da öğretilemeli. Ozan'ın Avrupa hayalini anlayabiliyorum ama sözleşmesini uzatıp 1 yıl Galatasaray da oynamak çok mu zordu ? Türkiye de Fatih hoca hariç Ozan'ı kimse CL maçında 11 oynatmazdı. Fanatik Galatasaraylı olan bir çocuk asla Ozan gibi reaksiyon göstermezdi. 6 ay oynayıp hemen transfer olmak istemesini anlayamadım benim en çok zoruma giden bu oldu. Neyse şu saatten sonra ne desek boş, yolu açık olsun inşallah çok başarılı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt