Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan zaten kalması için ikna edilmişti. Belhanda'yı satacaklardı, Terim karşı çıktı. İstemeyerek de olsa Ozan'ın gitmesini tercih etti. 11 milyon teklife rağmen kalıyordu yoksa Ozan. İlla da gitmek istedi diye bir durum yok.

yurt disindan bir kulüp isik görseydi zamaninda alirdi semihi :)

2 sene rezil rüsva top oynadi, bir sürü de para aldi

1-1.5 milyon euroyu vefa diye götürürken iyidi

ederi 20 sezon daha oynasa 6 aylik ozan kabak 11 ederken bunun ederi 2yi gecmeyecektir

ne anlatiyon ki
ozanla semihi karsilastirmadim cvp vermis olmak icin bulasma murf

Ne transferi daha oyuncu satmaya devam ederiz.

Abdürrahim bey de son gün tv karşısına geçip ;

''Allahım'a szüçerler olsun takımda kimszenin alazahı kalmadu. Galatasaray'ın parazını çöpe atamayız, forveti içimüzden halledezehusz. Fatih hozamm süprizleri sever. Ozan çardeşime de başarılar. Şimdi cidip uyuyazağım ve 24 saat hiç uyanmayazağımm. Allah, Mustafa başcanımı başımızdan eksik etmesin.'' der ve transfer kapanır.

ulan ozan aglattı beni o nasıl veda videosu....bu cocugun hedefi bir an önce dunyanın en iyisi olmak gibi bişey,ondan böyle acele gitt.gökay,atalay ve yunusta böyle bi sorun olmaz bence

Karakter olarak gerçekten çok düzgün bir insan ama yetenekli değil maalesef,Bende iyi karakterli bir insanım kendi capimda beni de alsınlar o zaman galatasaraya ...
Semih-Ujfa ikilisinden şikayet eden duymadım ben bugüne kadar hem de ilk sezonu olmasına rağmen. Gayet iyi oynadı. Sonraki sezon da fena değildi örneğin Manchester United deplasmanındaki maçı açıp izleyebilirsin, taş gibi oynamıştı. Sonradan düştü iyice, stoper ikilimiz de oturmadı. Sonra 2-2.5 milyon euro gibi bir para kazandırarak sessiz sedasız gitti.

Semih de büyük potansiyeldi, izleyen takip eden de çoktu ama sakatlıklar geriye götürdü, tavanını hiç bulamadı. Gelsin Ozan'ın yerini tutar falan diye asla demiyorum ama Galatasaray taraftarının nefretini hak edecek bir şey yapmadı.

Herhangi bir klup cenk Ergunu o belhandaya yaptigi sozlesmenin ertesi günü kovar. Fatih hoca bunu ve emrah bayraktari kovarak büyük is yapti

2 forvet
1 yerli kanat

2 hafta kaldi, artik gelsin su transferler

Umarım Ozan bu kez son olmaz. Kurtuluşumuz bu gençlerde. Bugün Ozan çıkar yarın bir başkası. Ancak ne olursa olsun bu çark dönmeye devam etmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt