Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
onu düsmüyor ffp benim bildigim kadariyla.
Emin misin ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu düsmüyor ffp benim bildigim kadariyla.
Ortada bir çelişki yok mu peki? Madem o sözleşmeyi yapmak hataydı daha 2 gün önce adama yüklü bonservis geldi zarar etmeden satsınlarHerhangi bir klup cenk Ergunu o belhandaya yaptigi sozlesmenin ertesi günü kovar. Fatih hoca bunu ve emrah bayraktari kovarak büyük is yapti
Cok ayipinşallah küme düşersin koduğumun şutrutgartı
Aptürü taklit ederek sonuna kadar okudum mutlu oldun mu rtaşNe transferi daha oyuncu satmaya devam ederiz.
Abdürrahim bey de son gün tv karşısına geçip ;
''Allahım'a szüçerler olsun takımda kimszenin alazahı kalmadu. Galatasaray'ın parazını çöpe atamayız, forveti içimüzden halledezehusz. Fatih hozamm süprizleri sever. Ozan çardeşime de başarılar. Şimdi cidip uyuyazağım ve 24 saat hiç uyanmayazağımm. Allah, Mustafa başcanımı başımızdan eksik etmesin.'' der ve transfer kapanır.
Kasaya 9m giriyor, yani paok'a giden para sayilmiyor bildigim kadariyla1.8 Paok ama
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla ujfa ile iyi ikili oldular ama ujfa'dan sonra genel olarak çok kötüydü performansı istisna olarak iyi oynadığı maçlar olabilir ama genel olarak berbattı,satıp para kazandığımız zaman çok acayip sasirmistimSemih-Ujfa ikilisinden şikayet eden duymadım ben bugüne kadar hem de ilk sezonu olmasına rağmen. Gayet iyi oynadı. Sonraki sezon da fena değildi örneğin Manchester United deplasmanındaki maçı açıp izleyebilirsin, taş gibi oynamıştı. Sonradan düştü iyice, stoper ikilimiz de oturmadı. Sonra 2-2.5 milyon euro gibi bir para kazandırarak sessiz sedasız gitti.
Semih de büyük potansiyeldi, izleyen takip eden de çoktu ama sakatlıklar geriye götürdü, tavanını hiç bulamadı. Gelsin Ozan'ın yerini tutar falan diye asla demiyorum ama Galatasaray taraftarının nefretini hak edecek bir şey yapmadı.
Belhanda?Adrien silva ligteki en iyi 8 olur alırlarsa