Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir klup cenk Ergunu o belhandaya yaptigi sozlesmenin ertesi günü kovar. Fatih hoca bunu ve emrah bayraktari kovarak büyük is yapti
Ortada bir çelişki yok mu peki? Madem o sözleşmeyi yapmak hataydı daha 2 gün önce adama yüklü bonservis geldi zarar etmeden satsınlar

Ne transferi daha oyuncu satmaya devam ederiz.

Abdürrahim bey de son gün tv karşısına geçip ;

''Allahım'a szüçerler olsun takımda kimszenin alazahı kalmadu. Galatasaray'ın parazını çöpe atamayız, forveti içimüzden halledezehusz. Fatih hozamm süprizleri sever. Ozan çardeşime de başarılar. Şimdi cidip uyuyazağım ve 24 saat hiç uyanmayazağımm. Allah, Mustafa başcanımı başımızdan eksik etmesin.'' der ve transfer kapanır.
Aptürü taklit ederek sonuna kadar okudum mutlu oldun mu rtaş

1547739256585.webp

son gün sabri ve aydın yılmaz'ı alırız abdurrahim albayrak şöyle bir açıklama yapar: kendü evlatlarumuza para verelüm dedük elin gavuruna paralaru vermektense kendi değerlerümüze verelüm dedik çok mutluyuz da

Gomisle başlayan Galatasaray kadrosunu zayıflatma ve degersizlestirme çalışmaları hızla devam ediyor

Semih-Ujfa ikilisinden şikayet eden duymadım ben bugüne kadar hem de ilk sezonu olmasına rağmen. Gayet iyi oynadı. Sonraki sezon da fena değildi örneğin Manchester United deplasmanındaki maçı açıp izleyebilirsin, taş gibi oynamıştı. Sonradan düştü iyice, stoper ikilimiz de oturmadı. Sonra 2-2.5 milyon euro gibi bir para kazandırarak sessiz sedasız gitti.

Semih de büyük potansiyeldi, izleyen takip eden de çoktu ama sakatlıklar geriye götürdü, tavanını hiç bulamadı. Gelsin Ozan'ın yerini tutar falan diye asla demiyorum ama Galatasaray taraftarının nefretini hak edecek bir şey yapmadı.
Valla ujfa ile iyi ikili oldular ama ujfa'dan sonra genel olarak çok kötüydü performansı istisna olarak iyi oynadığı maçlar olabilir ama genel olarak berbattı,satıp para kazandığımız zaman çok acayip sasirmistim

Oh my goodness...

Pay konusulup duruyor, yaklasik 3.5M ustune gitmis maddeden. 7.5a da gitse kim neden gitti diyemeyecekti.

Bu seferlik kacan 10% - 20% paydan daha degerli bir sey ogretmeli bu transfer kulubumuze. Kontratlar mantikli ve gelecegi hesabi katan duzen ustunde yapilmali. Ozan icin en iyisi olmustur, takimi daha fazla bonservis odemeye itmis ki daha fazla para vermemisler..

Cikaracak cok pay var..ve duzeltilecek cok yanlis var.

Orta kalibre oyunculara 4-5 sene sozlesme yillik 2.5 - 3M Euro maaslar vermemek..
Genclerle yapilan kontratlarda gelecegi dusunmek..

En buyuk derdimiz finansal problemlerken bunlar cok onemli iste.

30 milyon taraftar aynı aynda ayrılık acısı çekiyor. çok yazık

giphy-36.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt