Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih + Alan + Tetteh birde Polonya vb ligden genc bir kanat devre arası için bu çapsız yönetimi düşününce gayet iyi olur sanki...

Isten yeni ciktim ve forumda Bony haberleri gormuyorum artik. Ne oldu. Yoksa odami iptal

Sattığımız 4 oyuncudan 42 milyon euro geldi;en azından oyuncu satabiliyoruz artık,bunda şl ve beinsports un da etkisi var bence.

Ozan Kabak 11,00 mil.
Garry Rodrigues 9,00 mil.
Bafétimbi Gomis 6,00 mil. €
Badou Ndiaye 16,00 mil. €

Bu tip tweetler bizim ulkede ciddi bir IQ problemi oldugunun ispati !

Guzel kardesim, vatandaslar.

Durum basit . Dursun 7.5 e cikis maddesi koyduktan sonra stutgart ve ozan anlassalar 7.5 e gitmisti bugun. Para hesabina yatar, ozan gider imza atar, sen taraf bile olamazsin GS olarak.

Bkz. Neymar!! 222 yi barca hesabina aktardi, neymar imzaladi, koca barca gık diyemedi!!

O yuzden "sonraki satistan pay koymadi salak yonetim" diyenler cidden dunyadan bi habersiniz!!

şaka gibi ya maça forvetsiz çıkacağız. stoper bölgesinde ne olacak o da belli değil. allahın belaları transfer yapın

Bu tip tweetler bizim ulkede ciddi bir IQ problemi oldugunun ispati !

Guzel kardesim, vatandaslar.

Durum basit . Dursun 7.5 e cikis maddesi koyduktan sonra stutgart ve ozan anlassalar 7.5 e gitmisti bugun. Para hesabina yatar, ozan gider imza atar, sen taraf bile olamazsin GS olarak.

Bkz. Neymar!! 222 yi barca hesabina aktardi, neymar imzaladi, koca barca gık diyemedi!!

O yuzden "sonraki satistan pay koymadi salak yonetim" diyenler cidden dunyadan bi habersiniz!!
Tabi Ozanın da istemesi koşuluyla, parayı yatırmak yetmez.

mustafa cengiz ve yönetimindekiler mayıs ayında defolup gitmelidirler. bunlarla yapılacak planlamalar, ileriye atılımlar, yüksek hedefler ancak faciayla sonuçlanır. kendilerini tebrik ediyorum plansızlıkta çığır açan bir yönetim olmayı başardılar. cebinde kuruş parası olmayan olsada kasa kolaylığı sağlamayıp transfer yapabilmek için haraç mezaç futbolcu satmak zorunda kalan bir yönetim istemiyorum artık. kalibresi Galatasarayı taşımaya yetecek derecede başkan ve yönetim kurulları şart artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt