Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.721
- 21.776
- 2.783
Umarim 3u de bu fiyatlara giderBu sayfaya itibar etmeyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim 3u de bu fiyatlara giderBu sayfaya itibar etmeyin.
Bu sayfaya itibar etmeyin.

Asporu acin
Alanya Kasimpasa
Diagne yine atti
Merih ve trezeguet 11de
Ne bileyimbiz zaten itibar etmiyorduk ki niye buraya koydun![]()
Knk 10 dk dayanabildim çok kalitesiz maç yav
Sülo Rodop yalanladi bile..Isten yeni ciktim ve forumda Bony haberleri gormuyorum artik. Ne oldu. Yoksa odami iptal
Tabi Ozanın da istemesi koşuluyla, parayı yatırmak yetmez.Bu tip tweetler bizim ulkede ciddi bir IQ problemi oldugunun ispati !
Guzel kardesim, vatandaslar.
Durum basit . Dursun 7.5 e cikis maddesi koyduktan sonra stutgart ve ozan anlassalar 7.5 e gitmisti bugun. Para hesabina yatar, ozan gider imza atar, sen taraf bile olamazsin GS olarak.
Bkz. Neymar!! 222 yi barca hesabina aktardi, neymar imzaladi, koca barca gık diyemedi!!
O yuzden "sonraki satistan pay koymadi salak yonetim" diyenler cidden dunyadan bi habersiniz!!
Ortada bir çelişki yok mu peki? Madem o sözleşmeyi yapmak hataydı daha 2 gün önce adama yüklü bonservis geldi zarar etmeden satsınlar
o hesabın sahibi hangi veletse beyni de yok. insan biraz destekli sallar haftalardır salak salak paylaşımlar yapıyorNe bileyimTwitter'ı yangın yerine çevirdi bu sayfa.
Tabi Ozanın da istemesi koşuluyla, parayı yatırmak yetmez.