Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw sen nasil bir pesimistsin
Pesimistlik değil realistlik transfer yapacak olan şimdiye yapardı hergun ortaya başka bir isim atilmasindan bile belli.
Ben bunu en başından beri söylüyorum bilerek yapmıyorlar transfer beceriksizlik filan değil öyle polyanna gibi o gelcek bu gelcek diye diye 1 hafta sonra ay sonu geliyor

rodop patlada bir kac sefer

seten ve nevzat tan baskasi birsey bilmiyor

tehteh 8 e biter sanıyorum.hiç ama hiç umudum yok

Tehteh transferı kesın arkadaslar

Sparta Prag'in rekor satislari:

Screenshot_20190116-172433_Chrome.webp

Celtic Bayo'yu 2 milyona aldi, biz ise Tetteh'i 8 milyona alacagiz ha, bizden bir bok olmaz

Pesimistlik değil realistlik transfer yapacak olan şimdiye yapardı hergun ortaya başka bir isim atilmasindan bile belli.
Ben bunu en başından beri söylüyorum bilerek yapmıyorlar transfer beceriksizlik filan değil öyle polyanna gibi o gelcek bu gelcek diye diye 1 hafta sonra ay sonu geliyor
Ewt transfer yapacagimiz kesin zaten

Onemli olan kimi alacagimiz

Transfer yapmama ihtimalimizi gercekci olarak nitelendirmek pesimist bir yaklasim oluyor

A.Albayrak : Ozan çardeşimizin transferu için çok ugrastuk bu süreçte bizlerde yorulduk ben şimdi gidip uyuyazam İnşanna uyanınca sizlere cüzel haberler verecez .Gerek bascan gerek Hozam su an mesaideler burdan hozama sesleniyorum İ love you Hozam...

Eğlenceli kulübüz aslında :uiyy::uiyy:

Tetteh çok iyi gibi durmuyor videolarda, izleyen takip eden var mı?

Tetteh çok iyi gibi durmuyor videolarda, izleyen takip eden var mı?
Bir süredir maçlarını izliyorum başta ben de senin gibi düşündüm ama full maçlarından izledim, öyle değil bitiriciliği üst düzey değil ama koştuğu yerler, pozisyon alışı baya iyi, o boya rağmen hızlı bu da extra özellik, ayrıca ilk dokunuşu iyi en önemlisi o bence öne topu attığımızda sekmeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt