- 1 Mayıs 2018
- 57.677
- 48.478
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forvetsiz tarihimizde herhalde ilk lig maçına çıkacaz tebrikler yönetim
O kadar da değil usta ne yaptın.Alan olayı bence en. Başından beri balon ilgimiz bile olmamıştır adamın zaten sözleşmesi bitmiyormys medyadaki davarlar attı ortaya
Marcao mevzusundan sonra Levent tuzemen denen hıyarı paylasmayin
vermeyebilirsin kardeşim ama kriz süreçlerinde panikleyip iş yapanları strese sokmak tehlikelidir. dozunda uyarı yeterlidir. kriz bitince gereği yapılmamışsa hesabını taraftar sorar.Ben soru sordum sadece forum zaten burasi. Destek vermek zorunda degilim. Tipki ozbege de vermedigim gibi.![]()
Alan olayı bence en. Başından beri balon ilgimiz bile olmamıştır adamın zaten sözleşmesi bitmiyormys medyadaki davarlar attı ortaya
Bire bir tuttu.Tebrik etmek lazım.Galatasaray Transfer Günlüğünde Bugün
? 10.00-13.00 = Wilfred Bony
? 13.00-15.00 = Demba Ba
? 15.00-17.00 = Alan Carvalho
? 17.00-19. 00 = Graziano Pelle
? 19.00-22.00 = Batuhan Karadeniz
? 22.00-00.00 = Benjamin Tetteh
? 00.00 - 00.30 = Kapanış
-alıntı-
Ne oldugu belirsiz bir adama 7,5 teklif etmek ne demek?
Millet transferleri ilk hafta da bitirir, biz sonlara doğru oyuncu izlemeye gideriz
2-3e alirsin o zaman scouting olurScouting
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
2-3e alirsin o zaman scouting olur
Scoutingmis...
Marcao mevzusundan sonra Levent tuzemen denen hıyarı paylasmayin
yaw 7.5 çok ama şimdi almayın desek biz anlaşmıştık taraftar engelledi diyecekler. alsınlar bari. iyi bi kanat forvetle oynarsa kale sahasına bu cüsseyle diksek yine onbeş gol atar. nefes alsın yeter hoca beğendiyse.Ne oldugu belirsiz bir adama 7,5 teklif etmek ne demek?