Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fener düşerse bu takım ile süper lige çıkmak adına ciddi zorluk çeker yani

Transferin bitmesine 12 gün kaldı. Bundan önce biriyle anlaşılmaldıysa bu saatten sonra birini almak çok zor. Şampiyonlar liginden elendik şimdide şampiyonluktan olucağız. Abv Mustafa cengiz ve yönetimi

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 milyon euroyu hazırlayın geliyormuş

mourinho_fantastik_bir_ortam_bayildim13934541350_h1132154.jpg

Transferler gelmezse bu sene şampiyonluk hayal olacak, klübten fenerin küme düşme hattındaki tüm rakiplerine yenilmesini talep ediyorum o zaman el birliğiyle düşürüyoruz feneri kümeye hadi bakiyim

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bay terim transferden zerre anlamaz,her daim klübü korkunç zararlara uğratır.. bay terimin işi torun sevmek olmalı..

İlçe kalmadı ya la Pendik Ümraniye sırada bağcılarspor var

kocaman kocaman ali şenin dötü kocaman derken şam şeytanıda başlayacak kocaman kocaman aykut kocamannn... bu akşam şam şeytanının yüzünü görmek istiyorum..

Rodop degilmiydi Ankara macinda alanın stadda olacağı ?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bay terim transferden zerre anlamaz,her daim klübü korkunç zararlara uğratır.. bay terimin işi torun sevmek olmalı..

yaw arkadaş espirimi yapıyosun yoksa eziklik mi? Anlamadım

neymiş Terim be

En çok şampiyonluk kazandıran adam
avrupada kupa kazandırmış adam

Diger takımların gıpta ile baktıgı ve ezikliklerinden Bok atmaya kalktıgı adam ve şu yazdıklarınıza bakın

yaw arkadaş espirimi yapıyosun yoksa eziklik mi? Anlamadım

neymiş Terim be

En çok şampiyonluk kazandıran adam
avrupada kupa kazandırmış adam

Diger takımların gıpta ile baktıgı ve ezikliklerinden Bok atmaya kalktıgı adam ve şu yazdıklarınıza bakın

bay terim birinci dönemi ile büyük başarılara gark etmişdir klübümüzü lakin bay terim her daim transferlerde perişan etmişdir klübümüzü..

Terimi sev diye zorlayan yok ..
Bende terimci değilim mesela ..
ama saygı duyacaksın .. mecbursun .. bu adama saygı duymazsan sen net Galatasaraylı fln değilsin !

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bişi dicem de sizdeki bu tetteh hastalığı nedir cidden soruyorum?

Adamın tek bi maçını 90 dakika izlediniz mi?

Hadi youtube dan izlediniz dicem ondada 2 dk lik videosu var? Doğru düzgün gol vs de yok yani anca çalım falan filan

Ee istatistikleri desen öyle ahım şahım da değil

Hadi rotasyon için Kulubeye istiyorsunuz dicem ona da eyvallah

Ama gel görki herkes bel bağlamış 11 e yazıyor gözü kapalı... Cidden soruyorum söyleyin herkes bilgilensin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt