Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terime sallayan troller falan yazıyormuş ben görmüyorum yazdıklarını sizde yapın. Yazsınlar kendi kendilerine :d

Tipini sevdiğim..

11/12 sevilen adamdan nefret eder olduk

Sadece Abilik yapsin, tavla oynasın tamamdır... Ama yönetime transfer derken batırıyor.

Hareketler bak aman tanrım :D

Şaka gibi vallah .. zaten tavlada WS10 a karşı galibiyeti aldıktan sonra sıyıracağını bilmeliydik ..

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

DxI1WLKWsAEvIJR

Şaka gibi vallah .. zaten tavlada WS10 a karşı galibiyeti aldıktan sonra sıyıracağını bilmeliydik ..

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Dünya futbolcusuna nasil da eline verdim tripinden inemedi :D

Bu tür yöneticiler Türkiye de Berki başarılar olur, ama uluslararası arenada bambaşka bir şeydir

Bütün suçu yönetime atarak Terimi aklama çabası görüyorum bazı arkadaşlarda, Terim napsın mış bütün iş terime yüklenmiş herşeyle nasıl uğraşacakmış vs vs.
Siz FT yi tanımıyonusunuz Terim zaten böyle çalışır bütün yekiyide kendine alır, bunu vermediğiniz zaman zaten anlaşamazsınız. Organizatördür bu adam. Yani ortada eğer bir transfer başarısızlığı varsa bu yönetim ve teknik heyete %50,50 dağılır. Teknik heyetin başında FT olması bunu değiştirmemeli.
Ki daha öncede yazdıklarımdan FT yi sevdiğimi hatırlayan olacaktır ama bu apacık gerçek, kimseyi Galatasaraydan çok sevmeyin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt