@Enes Dalmış
kusura bakma dostum, ben sadece buraya yazdim...
Yok reis ben karar verdim Fenerbahçe 'nin tüm transfer politikası benim Galatasaray için istediğim adamları transfer etmek üzerine kurulu
Zamanında Nani 'yi nasıl istiyordum bu ManU 'da çılgın attığı sıralar yaşlansa da bize gelse diye bir aralar ismi de bizimle anılmıştı, dedim oluyor artık o kadar bekledim ama bu sefer gelecek diye olmadı Bruma tercih edildi o zaman kısmet değilmiş dedim şikecilere gitti. Bak bu yaşına geldi adam hala Nani 'yi ister misin deseler saniye düşünmem o kadar söyleyim
Sonra bu V.Janssen Hollanda 'da oynarken takip ederdim deli gibi adamı. Tottenham 'da tutunamayınca da bir ümit bekledim işte tutup onu da aldılar artık ahımı mı aldı ne olduysa adamın iki yakası bir araya gelmedi bir daha

şimdi geçen gün Pochettino açıklama yapmış planlarım içinde yok diye valla Alan 'la filan uğraşacağımıza gidip alınsın adam hala çok isterim
Şimdi bunlar yetmezmiş gibi iki gözümün çiçeği Adrien Silva'ya sulanıyorlar. Yok arkadaş bir daha bu kadar ısrarla dile getirmem istediğim adamları. Sonra kesin bir şey çıkıyor.
Valla bizim orta saha diye oynattığımız Ndiaye 'ye bir bakıyorum bir de A.Silva 'ya bakıyorum
Yalnız bu adam sahadaki başarısını sağ olsun yaptığı transfer tercihleriyle nötrlüyor. Sen Sporting 'de Portekiz Milli takımında zirveyi gör sonra tut transfer döneminin sonunda her şeyi bir kenara bırak Leicester 'a koş sonunda transfer belgeleri yetişmedi diye yarım sezon top oynayamadı adam şimdi de STSL 'de sonunculuğun amansız takipçisi ligin alt sıralarının aranın ismi şikebahçe 'ye gel. Yahu madem ayrılmak istiyorsun dönsene alt yapısından yetiştiğin Sporting 'e ne işin var senin STSL 'de küme düşme mücadelesi veren takımda
Zaten daha öncesinde de İsrail 'e gitmiş kiralık olarak. Bazen iyi futbolcu olmak da yetmiyor doğru kararları verebilmek gerekiyor yoksa Adrien Silva çok net şu anda piyasanın zirvesinde orta saha diye gezinen adamları cebinden çıkarabilecek birisi ama kendi elleriyle kendi kariyerini bitiriyor resmen