Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.801
- 19.406
- 2.193
Bilmiyorum reis Alan 'ı çok izledim çok iyi biliyorum dersen yalan söylemiş olurum ama benim gördüğüm kadarıyla bu adam kanat oynamaz kolay kolay, topla ilişkisi iyi olması çevik olması bence kanat oynayabilmek için yeterli değil, Feghouli gibi kanat kere kanat bir adam var elimizde "kanada geçince etkisiz oluyor 10 numara oynasın" diyoruz Alan gelirse de durum değişmez ya orta da serbest rolde kullanırız bu adamı ya da hiç ...Alan daha önemli aslinda kanat/forvet olarak
İnşallah ben yanılırım ama Alan 'dan çok ümitli değilim ben. 3 mil.€ bonservis vereceğimiz söyleniyor ki daha önceden 4 mil.€ imza parası istediğini söylüyorlardı 4 mil.€ maaştan 4 yıllık sözleşme diyorlardı adamın Galatasaray 'a toplam maliyeti 23 mil.€ bildiği 23 mil.€
Yani biz Gomis-Ozan-Rodrigues üçlüsünden elde ettiğimiz tüm geliri bu adama gömeceğiz diyorum sizce bu adam 23 mil.€ maliyetin altına girilebilecek oyuncu mu ? 10 sene önce Avusturya liginde izlerken mi karar verdik buna yoksa saçma sapan bir Çin ligindeki performansına bakarak mı alıyoruz bu adamı veya Brezilya 2. liginde oynarken mi izledik acaba adamı ?
Yahu bu adam madem bu kadar mükemmel bir futbolcu adeta saklı kalmış Firmino neden 30 yaşına kadar kimse fark etmedi bu adamı ? neden o 23 mil.€ maliyeti başka takımlar göze almamış Alan için de senelerdir Çin 'de oynuyor bu adamı ?
şu maliyetler ile Ighalo gelse vallahi sesimi çıkarmam Çin liginden gelen adama bu kadar maliyetli transfer yapılır mı demem adam EPL 'de çılgın atmış Granada 'da oynadığı dönemi biliyoruz hangi seviyenin futbolcusu olduğu belli en azından ama Alan tamamen kapalı kutu benim için Çin liginde Demba ba - Burak Yılmaz bile çılgın atıyordu yahu F.Acheampong gibi neden forvet oynadığını anlamadığım sol kanat/bekten kırma bir adam bile Alan 'a fark atmış Çin liginde kastığı istatistiklerde
Yahu bu oynadığı takımın forveti Alan değil mi ? bu Alan 'ın arkasında oynayan Goulart-Talisca-Paulinho filan hepsi daha fazla skor üretmiş Alan 'dan biz bu adam 23 mil.€ maliyet ile geliyor diye kına yakacak haldeyiz yahu dünyadaki diğer takımların 11 senelik futbolculuk kariyerinde Alan 'da göremeyip bizim gördüğümüz arkasından 4 ay ısrarla koşmamızı sağlayan şey ne bir merak ediyorum ki ?
İnşallah beni yanıltır ama hiç ümitli değilim bu transferden,
Drogba 'nın 1.5 yıllık Galatasaray 'a maliyeti 10 mil.€ idi imza parasıyla birlikte Alan 'ın 1.5 yıllık maliyeti 13 mil.€ civarlarında olacak ki 2.5 yıl daha bu paraları almaya devam edecek Galatasaray 'dan benim son olarak söyleyeceğim şey bu ...