Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okazaki Leicesterden ayrilmayi istiyormus. Nagatomo bedavaya getirir bize 6 ayligina.

merihi sasulo aldıysa acerbiyi versinler

Stefan johansen bu savanier denilen arkadastan daha iyi olmaz mi videolarda da cok ustun duruyo kariyer istatistiklerde de

Cok guzel. Umarim curuyup gitmez bu cocuklar.
kiralamak lazım vakti gelince.daha utku ve deniz pala var aynı takımdan.50ye ulasıyo sayı a takımda şans bulacaklar acısıından.kıyamet gibi altyapı yetenek acısından

kiralamak lazım vakti gelince.daha utku ve deniz pala var aynı takımdan.50ye ulasıyo sayı a takımda şans bulacaklar acısıından.kıyamet gibi altyapı yteenk acıısndan

Her ne kadar ara sira Fatih Terim'e bazi maclarda gencleri oynatmadigi icin kizsam da bu oyuncu havuzundan maksimum verimi alacagini dusunuyorum. Umarim yaniltmaz.

Yetenek konusunda sıkıntımız yok yıldız çıkmamasının sebebi mental ve fiziksel durumları gençlerin.sesi güzel her insan meşhur bir şarkıcı olabiliyor mu ona benzetiyorum ben. çok fazla degisken var sadece yetenekle bisey olmuyor ...

Her ne kadar ara sira Fatih Terim'e bazi maclarda gencleri oynatmadigi icin kizsam da bu oyuncu havuzundan maksimum verimi alacagini dusunuyorum. Umarim yaniltmaz.
ozandan taa yaz kampında oynatıcam diye işaret verdi.sadece ali yavuz konusunda geç kaldı hoca

Olursa alacağımız forvetimizin fransa ve ingiltere kariyeri, orta saha oyuncumuzun da bundesliga kariyeri olmasını isterim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence ortalik pis karisacak ilerki gunlerde

Ozanda oldugu gibi belhandada birden bire gider bu transfer donemi. Hoca ozanida kalmasi icin ikna etmisti sozde.

savanier 8 degilmi?

gelirse orta sahamiz nasil olacak
Emre Akbaba dönene kadar

Savanier-Ndiaye
Fernando

Şeklinde olabilir. Savanier net bir orta saha gerçekten bir çok konuda çok çok iyi, 8 numara ama kreatiflik yönünden hücum takısı yönünden çok üstün. Ndiaye 'de artık bir şekilde Emre Akbaba iyileşip takıma katılana kadar mecburiyetten oynatırız Donk 6 - için Feghouli Atalay 10 numara için diğer alternatiflerimiz olabilir. Ama bana kalırsa Emre iyileşene kadar Ndiaye 'nin yerine Atalay 'a şans veririm Savanier gibi kaliteli bir isimle iyi işler yapabilir

Emre iyileşince de

Savanier-Emre
Fernando

Üçlüsü ile devam ederiz, sene sonunda Fernando yerine işini hakkıyla yapabilen bir 6 numara alabilirsek ortalık karışır, uzuuuun zaman sonra gerçekten iyi bir orta saha izleriz ...

Tetteh transferi kesin gibi, bakalim diger forvet kim olacak.

Eger Alan'in takimi bonservis istiyorsa gecsinler o transferi. Hem yillik 3.5m ver hem de 3-4m bonservis, degmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt