ozandan taa yaz kampında oynatıcam diye işaret verdi.sadece ali yavuz konusunda geç kaldı hoca
İzledigim maclarda Abdussamed de a takima hazir gorundu gozume surekli. Yakin zamanda o da gelecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozandan taa yaz kampında oynatıcam diye işaret verdi.sadece ali yavuz konusunda geç kaldı hoca
aynen o da var,donktan falan fazla iyiİzledigim maclarda Abdussamed de a takima hazir gorundu gozume surekli. Yakin zamanda o da gelecektir.
Biraz stres atın

Reis S.Johansen nasıl desem Linnes 'in orta saha versiyonunu düşün öyle bir adam,Stefan johansen bu savanier denilen arkadastan daha iyi olmaz mi videolarda da cok ustun duruyo kariyer istatistiklerde de
bu tetteh muhabbetı ne bunla alakalı noldu bugun. bı kac saat oncede dedım adamı bı ara herkes ıstıyordu foruma tekrar geldiğimde sövuyorlardı çöp diye.tetteh bitti.ve savanier bitmeye yakın bence
Savanier-Ndiaye
Fernando
bende 6 saat yoktum osman.forum böyle.ne yapalım seviyoruz arkadaşlarımızı (arda turan mod-kiralık teklifimizi begenmediğinde ne yapalım Galatasaray tuttugumuz takım dediydi ya )bu tetteh muhabbetı ne bunla alakalı noldu bugun. bı kac saat oncede dedım adamı bı ara herkes ıstıyordu foruma tekrar geldiğimde sövuyorlardı çöp diye.
noldu cidden?
bu tetteh muhabbetı ne bunla alakalı noldu bugun. bı kac saat oncede dedım adamı bı ara herkes ıstıyordu foruma tekrar geldiğimde sövuyorlardı çöp diye.
noldu cidden?