Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tetteh bitti.ve savanier bitmeye yakın bence

Orta sahamiz su an Fernando - Ndiaye - Belhanda. Burada hepsi aksiyor, en az aksiyani Kralhanda.

Fernando ve Belhanda'dan simdi kurtulmasak bile en gec yazin kurtulmaliyiz. Sezon icinde eminim ki Abdussamed > Fernando, Atalay > Belhanda olacaktir.

Biraz stres atın

Bu tip videoları pek izleyemiyorum çünkü o saçma yanıtları veren benmişim gibi hissediyorum garip şekilde. Utanç duygusu yaşatıyor insana :red:

Bir yandan da insanlar bir anda karşılarında kamera ve mikrofon gördüklerinde buna alışkın olmadıkları için akıl tutulması yaşayabiliyorlar gibi geliyor bana.

Stefan johansen bu savanier denilen arkadastan daha iyi olmaz mi videolarda da cok ustun duruyo kariyer istatistiklerde de
Reis S.Johansen nasıl desem Linnes 'in orta saha versiyonunu düşün öyle bir adam,

Enerjisi üst seviyede fizik olarak sağlam çalışkan sert bir orta saha defansif özellikleri gayet iyi hücum konusunda da bayağı yetenekli, pasları, oyun görüşü, hücum katkısı filan boş adam değil kesinlikle

Ama bence bu sene Nimes 'de izlediğim izlediğim Savanier gelecekse kesinlikle ilk önceliğimiz o olması gerekiyor. Düşün bak A.Silva sevdamı bir kenara bıraktım bu adamı istiyorum

Bildiğim kadarıyla S.Johansen serbest kalıyor sene sonunda eğer sene sonunda Ndiaye-Donk-Selçuk ile yollarımızı ayırdıktan sonra gelirse çok iyi olurdu. Johansen-Savanier ikilisi orta sahaya gerçekten yeni bir boyur kazandırır

tetteh bitti.ve savanier bitmeye yakın bence
bu tetteh muhabbetı ne bunla alakalı noldu bugun. bı kac saat oncede dedım adamı bı ara herkes ıstıyordu foruma tekrar geldiğimde sövuyorlardı çöp diye.
noldu cidden?

Savanier-Ndiaye
Fernando

Reis bi de bu orta sahada Savanier daha derli toplu, topun bizde kalmasini saglayacak, rakip sahaya yerlesmemize on ayak olacak ve derinden oyun kuracagindan Ndiaye hucum olarak ve atacagi kosular olarak daha fazla ozgurluk sahibi olacak, defansif yuku hafifleyecek daha dogrusu daha ileride oynayabilecek. Bu da ozledigimiz Ndiaye'nin geri donmesi anlamina gelebilir.

Savanier asiri kritik transfer. Fernando da toparlarsa kimseye top gostermeyiz. Bu orta sahayla ustunluk kuramayacagimiz STSL takimi yok.

Medyada yazılanlara / soylenenlere bakıp isyan ediyoruz burada..

Neymiş efendim, FT Belhanda yı yollamıyormuş, kalması konusunda ikna etmiş, hatta maaşına zam yapılmış..

Ulan Belhanda gitse kurban keseceğiz nerdeyse, adamlar zamdan soz ediyor..

Insallah yalandır.. FT yi bircok konuda eleştiriyorum ama bu kadar aptal / kotu niyetli olamaz diye dusunuyorum..

Belhanda, Maicon gitmeli.. Savanier , Mangala / O.Toprak gelmeli..

Téji Savanier ve Benjamin Tetteh ikilisine ben fitim

Ozan 11 mil.€
Rodrigues 9 mil.€
Belhanda 9 mil.€

Tetteh 8-9 mil.€
Savanier 8-9 mil.€
Geriye stoper için harcayabileceğimiz bayağı bir para kalıyor, bence stoper mevkisi gerçekten sıkıntı 2 tane forvet alacağımıza Tetteh + adam akıllı 1 tane stoper alalım

MUSLERA
MARIANO-TRANSFER-MARCAO-NAGATOMO
FERNANDO
EMRE-SAVANIER
FEGHOULI-TETTEH-ONYEKURU

Tabi Tetteh ve Savanier ikilisini bile hali hazırda alacağımız garanti değilken ben birde bu adamlardan stoper bekliyorum :(

Muslera

Mariano Maicon Marcao Nagatomo

Fernando

Feghouli Belhanda Ndiaye Onyekuru

Tetteh

FT değil Fatih Terim kurban kesmeyecekler kurban keseceksin.

16 Milyon Euro - Ndiaye 11 Milyon Euro - Ozan Kabak 9 Milyon Euro - Rodrigues 6 Milyon Euro - Gomis 2.5 Milyon Euro - Cavanda 700 Bin Euro - Carole Reklam,stad ve tarihi store satışı gelirleri..

nerede bu forveeeet

bu tetteh muhabbetı ne bunla alakalı noldu bugun. bı kac saat oncede dedım adamı bı ara herkes ıstıyordu foruma tekrar geldiğimde sövuyorlardı çöp diye.
noldu cidden?
bende 6 saat yoktum osman.forum böyle.ne yapalım seviyoruz arkadaşlarımızı (arda turan mod-kiralık teklifimizi begenmediğinde ne yapalım Galatasaray tuttugumuz takım dediydi ya )

Maicon giderse savanier alınabilir. Ama diyeceksin stoper kalmadı o zaman altyapıdan birini koyacağız.

tetteh tam osmanlispor topcusu gibi, tam bir kapali kutu, insallah tutar.

noldu cidden?

Hayri cund Tettehnin bir macdaki videosunu paylasti. Adam baya odun gibi performans sergilemis gibi duruyordu

Savanieri bende cok istiyorum ama stoper ondan daha önemli.

DxJn8IxX0AoONW_.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt