Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ursula yenge affet ya uckuruna hakim olamamış erkek işte olur o kadar

Yazik ya bu adam da insan, aslinda ilk geldiginde cok iyi oynuyordu gecen sezonun ikinci yarisi dususe gecti yazinki Arabistan olayindan sonra ise hic toparlayamadi

Yaninda olsak, destek olsak bizim icin olebilecek adam kesebilecek bir herife evrilebilirdi. Taraftarimiz sefkat gosteremiyor
Çok isterdim başarılı olmasını belli ki çok duygusal bir adam ağlama haberleri falan çıkmıştı önceden

Maicon donkla fazla takildi galiba :))

Bu tettehin fm profilini gördükten sonra çok kararsız kaldım transferi konusunda

Maicon donkla fazla takildi galiba :))
Donk bu takım için büyük şanş. Macion ile yakın olması adamı toparlamaya çalışması, "ozan daha fazla dakika alsın diye oyundan hızlı çıktım" demesi ozan'a bu forma kutsal haketmelisin demesi anlamına geliyor. Açıkçası donk futbolu bıraktığında da klüp içinde kalmalı. Ozan'ın 7.5 milyon euro serbest kalma maddesine rağmen 11 milyona transferinde Fatih hoca kadar payı büyüktür. Brugge takımında ilk senesinde 22 yaşında takım kaptanı olması onun özel biri olduğu anlamına geliyor benim açımdan. Umarım gençlere daha faydalı olur. Ben olsam hollanda ekolünden gelmesi ve gençlerle iletişimi açısından 2 3 seneye altyapıyı kendisine emanet ederim. Öyle de olacaktır.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Tetteh kariyer olarak oldukça kötü ( 21 yaşında olmasını göz önüne alıyorum ) Oynadığı takımlarda genel olarak gol ortalaması baya düşük sadece bu sezon Çek Liginde ( ki dandik bir lig olduğunu tahmin ediyorum ) maç başına 0,50 gibi bir gol ortalaması yakalamış . A Milli olmamış Gana u20'de de ( transfermakrt verilerine göre ) 9 maçta 2 gol atabilmiş bir oyuncu . Maçlarını tam izlemesem de bazı videolarını izledim ( hani en güzel hareketlerinin gösterildiği tarzda olmayan ) Hiç ışık vermiyor açıkçası . Tekniği boyuna göre iyi fakat oyun zekası çok düşük gibi topu devamlı çizgide sıkıştıran bir arkadaş gibi duruyor üstelik Çek Liginde .. Elbet bir şeyler görüyorlardır ve gelirse umarım yanılırım fakat bana hiç ışık vermedi . 1,93 boyunda ve 21 yaşında olması dışında 8-9 milyon eurolar konuşuluyor isteyen neden istiyor ne görüyor bana açıklayabilir mi ?

Alan gelir bence. Ufak bir bonservis verilir. Önemli olan maiconun gitmesi. Maicon ahmet semih marcao 4lusu ciddi manada cok kötü. Marcaoyu bilmiyorum ama düşünün maicon ahmet ve semihten iyi. Maicon gider ve iyi bir yabancı gelirse ahmet ve semih yedek bekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt