- 21 Ocak 2010
- 72.667
- 51.104
- 5.003
Ursula yenge affet ya uckuruna hakim olamamış erkek işte olur o kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok isterdim başarılı olmasını belli ki çok duygusal bir adam ağlama haberleri falan çıkmıştı öncedenYazik ya bu adam da insan, aslinda ilk geldiginde cok iyi oynuyordu gecen sezonun ikinci yarisi dususe gecti yazinki Arabistan olayindan sonra ise hic toparlayamadi
Yaninda olsak, destek olsak bizim icin olebilecek adam kesebilecek bir herife evrilebilirdi. Taraftarimiz sefkat gosteremiyor
Donk bu takım için büyük şanş. Macion ile yakın olması adamı toparlamaya çalışması, "ozan daha fazla dakika alsın diye oyundan hızlı çıktım" demesi ozan'a bu forma kutsal haketmelisin demesi anlamına geliyor. Açıkçası donk futbolu bıraktığında da klüp içinde kalmalı. Ozan'ın 7.5 milyon euro serbest kalma maddesine rağmen 11 milyona transferinde Fatih hoca kadar payı büyüktür. Brugge takımında ilk senesinde 22 yaşında takım kaptanı olması onun özel biri olduğu anlamına geliyor benim açımdan. Umarım gençlere daha faydalı olur. Ben olsam hollanda ekolünden gelmesi ve gençlerle iletişimi açısından 2 3 seneye altyapıyı kendisine emanet ederim. Öyle de olacaktır.Maicon donkla fazla takildi galiba)
alan gelmez artikBugün alanın açıklanması lazım artık yeter.
Gelmek zorundaalan gelmez artik
bundan sonra maalesef bos hayalGelmek zorunda
Totem yapıyorsun biliyorumbundan sonra maalesef bos hayal
bonsveris + el parasi vereceklerini düsünmüyorsun herhaldeTotem yapıyorsun biliyorum
Sadece bonservise bağlarlar umarım söz kesilmiş deniyor 1 aydırbonsveris + el parasi vereceklerini düsünmüyorsun herhalde
bu nelan böyle asadsadsdasdds