Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eder denen cöp Umut Bulut ayarinda topcu onu isteyeni acil konudan def edelim ltfn

Sabri, Semih, Eder yapacağınız işe sokayım.Lan hiç transfer yapmasak daha güçlü kalırdık.

Eder geleceğine demba ba gelsin o kadar yani. Eder çöpün önde gidenidir

Cengiz bombaları Taraftarın gözünde patlatıyor

kıvırmalar.Dün 8 milyon euro verdik diyordu. Bugün 8 milyon isteyen Spartadan indirim bekleniyor diyor.

ne yani, simdi gele gele eder mi gelecek.

Allahin cezalari

Daha durun ben asıl bombaları transferin son günlerinde bekliyorum. 1-2 gün kala Feghouli, Belhanda, Maicon'u falan yangından mal kaçırır gibi satıp kimseyi almayacaklar. Neye uğradığımızı şaşıracağız aynı Gomis'teki gibi. Bu mesajım burada dursun.

tamam lan aciklayin Demba Bayi bari gelsin yarin oynasin capsizlar.. sizin amaciniz zaten bizim en son günde " hic yoktan iyidir " dememiz.. abv lan

ultrAslan "bagimsiz" taraftar olusumu ne zaman aciklama yapmayi planliyor ? o ilk koruma aciklamasi sayilmaz.. 31. dan sonra tepki versen nolur beyinsizler.. is isten gecmis olacak

Transfer son güne kalırsa Dzemali Pandev paketi gibi bir şeyle karşılaşabilir..
Quintero'ya ne kadar isterler acaba.. Belhanda'nın yerine cuk diye oturur..

Ben kimseyi almasak da mutlu olurum açıkçası. Bunların hiçbir açıklama yapmamasından belli zaten kimseyle anlaşamadıkları. Sabri eder meder geleceğine kimseyi almayalım alıştık zaten forvetsizliğe. En azından yeni gelecek yönetimin elinde yeni yeni çöpler olmasın

ya arkadaş delireceğim ya bu kadar mı beceriksiz, mal ordusu bir yönetimimiz var bizim. nerde lan forvet 6 aydır bir tane forvet alamadınız lan, ayıptır günahtır, bu ne işbilmezliktir, bu ne aymazlıktır, çıkın söyleyin lan bir yerlerden talimat mı aldınız

Sabriden sonra sirada aydin yilmaz var. Saka gibi geliyor ama olacak olan bu.

Dembaba dan korktuk .. Eder cikti basimiza.. okadar cöp ki bu oyuncu.. gol atmakla alakasi yok bu adamin .. forvetsiz oynayalim lan tamam bitsin bu cile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt