- 13 Ekim 2014
- 108.817
- 58.476
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan sabri geliyor semih geliyor aydin geliyor aloooooo. Sokayim forvete. Bu ne rezilliktir arkadas. Abv.
Amaci belli taraftari kiskirtmak yonetime karsi ama salak herif bilmiyor ki biz zaten yonetime karsiyiz sabriye gerek yok,kendisi dursuncudurSabri gelmez o kadar da değil , hadi futbol onasaydı belki ama 6 ay futbol oynamamış adamı anca Nevzat yazar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben zaten anlamıştım Apo'nun Bolu'da kameraları görünce azrail görmüş gibi korkup kaçmasından belliydi transfer yapmayacakları, erkek gibi kamera karşısına geçip açıklama bile yapamıyorlar yok eski transfer yapacağız twitlerini falan siliyorlar.
Son gün Pandev, Dzemaili, Groskreutz, Sightorson gibi transferlar yapacaklarsa hiç yapmasınlar. Ağlayan bebeğin ağzına yalancı emzik verir gibi alın size transfer Sabri, Semih, Eder, Demba ba, Wagner Love demesinler boşuna bu taraftarı kandıramazlar. Bahsettiğim oyuncular geleceğine hiç gelmesin daha iyi. Biz Alan, Tetteh, Mangala tarzı transferler istiyoruz. Bunları yapamayacaklarsa hiç yapmasınlar alt yapıdaki gençlere şans versinler. Değerleri gözümde daha fazla olur.
aynen bende öyle düsünüyorum.. bunlarin haftalardir adam akilli aciklama yapmamasi zaten en büyük kanitidir olaylarin iyi bir yere yürümediginin .. net olsa belli olsa zaten hava atarak emin adimlarla kamera karsisina cikip derler sabredin alcaz etcez.. o yalani bir kere salladilar tabi bir daha olmuyor.. bunlar transfer de yapmayabilir bundan sonra.. Marcao da biri cebini doldurdu orasi da kesin artik..
emre tasdemir 1995
tetteh 1997
marcao 1996
haraslin 1996
gökay 1999
ogün çalıskan 2000
mustafa kapı 2002
ali yavuz 2001
abdulsamed 2000
yunus 2000
atalay 2000
celil 1998
fena degil.ahmet ve ömeri kovun lütfen
Malesef acı gerçek.dibine kadar siyaset girmiş klüplere malesef. talimatlı bu adamlar o kadar belliki