Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayatimda ILK DEFA .. size yemin olsun ILK DEFA Galatasarayimizin yenilmesini istiyorum.. hic bir zaman böyle durum ile karsi karsiya gelmemistim.. umarim yarin cakarlar.. en kötü günlerde bile bu cümleyi kuramazken .. bugün istiyorum arkadas.. olmasi gereken bu.. yarin asla gözümüz boyanmamali !
Sarı mı lacivert mi?

Eğer öyle dediğin gibiyse renktaş fatih hocada ne var ne yok konuşsun Bi zahmet. ş. Şuan susarak onların emellerine alet oluyor.
Bence en iyisini yapiyor onlara hakli neden vermiyor

Birde konusunca hemen Galatasaraya kesiyorlar cezayi hoca bunu istemiyor

Hoca ara ara atiyo bombalari yonetime

Liste verdik 2 ay onceden diyor mesela

Iletisim yonu kuvvetli oldugu icin taraftar goruyor hemen kimin hakli oldugunu

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün 3 yöneticinin istifası gelecekmiş.

Fatih hoca Maçtan sonra istifa edeceğini söylemiş yakınlarına , Twitter’da dolaşıyor ama bana abartılı geldi , gerçi şaşırmam .

iyi tarafından bak bu yönetim gitti artık martta yada mayısta kongre olur.

21 yaşında pırıl pırıl bi genç boy pos yerinde..

Yok efendim 7 verilir mi 8 verilir mi..
Yok efendim kaç gol atmış..

Yahu kaç kere dedik bu asalakların alıp alacağı en iyi transferdi Tetteh..

Kiralama ücreti bile istenilmeyen ölmüş Semih'i ve 1 yıldır top oynamayan emre'yi alan asalaklar Tetteh'i mi alabilecek ?

O stada gidip de yönetime tepki göstermeyen çıkıp Galatasaraylıyım diye gezmesin hatta adamım diye gezmesin..

Bugün 3 yöneticinin istifası gelecekmiş.

Fatih hoca Maçtan sonra istifa edeceğini söylemiş yakınlarına , Twitter’da dolaşıyor ama bana abartılı geldi , gerçi şaşırmam .

zaten 3 yönetici birden istifa ederse olaylarin düsündügümüz gibi olmasinin en büyük kanitidir.. ha o istifa edenler benim gözümde baba Galatasarayli olarak görünecek.. oyuna gelmeyip takima ihanet etmeyip cekilecekler aradan !

erken secime gidersek harbiden transfersiz kapatmis olacagiz.. bence kupaya konsantre olalim ve ilk 4 e girmeyi cabalayalim bu saatden sonra

Ozan Kabak çıktıktan sonra kameralar karşısında sırıtarak "Sağolsun Fatih Hodjam bizu defans transferinden kurtardı" diyen Kamyoncu Apo nasıl ihale alacak, Baklavacı Nizipli nasıl şirketini zenginleştirecek sonra renktaş
Bizim bu capsiz baskan ne is yapiyor yaw?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt