Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orasını bilmem ama gidişat onu gösteriyor önce hoca istifa eder bence ardından taraftar baskısıyla bunlar seçime gider

cengiz, canaydın yönetiminden sonra en büyük tepkiyi alan yönetim olacak muhtemelen yani taraftar tarafından
Hoca istifa etmez onun da derdi Galatasaray
O da bizim gibi sinir oluyordur şuan.
Ama başka hoca olsaydı çoktan giderdi bu yönetimde şuan olmazdı lafına katılıyorum

evet beyler zurnanin zirt dedigi yerdeydiz, secim nöbeti nezaman basliyor?

hayatimda ILK DEFA .. size yemin olsun ILK DEFA Galatasarayimizin yenilmesini istiyorum.. hic bir zaman böyle durum ile karsi karsiya gelmemistim.. umarim yarin cakarlar.. en kötü günlerde bile bu cümleyi kuramazken .. bugün istiyorum arkadas.. olmasi gereken bu.. yarin asla gözümüz boyanmamali !
Maalesef oyle bi durumdayız ki kaybedersek sampiyonluk şansımız biter

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarın maçtan sonra Fatih Terimin hafiften olumsuz konuşmasına bakar bu iş.. BURALAR YANAR!

13 gun kaldi

Bu saatten sonra her takim bize kazik atacak gibi duruyor, kimse 11de oynayan oyuncusunu ucuza birakmaz

Yarın puan kaybı olsa bile sucukçular köfteye terfi ettirilip susturulur

Hocam kantenin fm profili mesela adam forvettti resmen şimdi ne hallerde ,belli olmaz bi anda değişebilir profili :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla renktaşım fm oynuyorsan bilirsin fm nin oyuncu profillerinde yanıldığı olmuştur ama çok azdır bu profildeki bi topçuya 7 8 milyon vermek büyük risk bence

Sabri-Semih-Marcao-Nagatomo
Aydin-fernando-Badou-Feguli
Eder-Demba Ba

IMG_4604.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Stoch gibi herifin 11 gol 5 assistli oynadigi ligde bir adama o kadar para gömülmez. Hele forvetlerde ben böyle oyunculardan korkarim. Adam bu sezon önce 52 macta 6 gol atmis. One hit wonder olma riski baya yüksek olur. Belki bizdeki Garry gibi bir ara yüksek forma girdi ve o formu normal hali degildir ve iyi kazik olur o zaman

Zamaninda sir aysal, bu beceriksiz vasifsiz albayraki yonetime almadi diye adami sovenler vardi.

Maicon Roque / Marcao / Ahmet Çalık / Ryan Donk

Sinan Gümüs / Muğdat Celik

=

:red::red::red::red::red: ABV

Sözün özü 6 ayda yapılamayan forvet transferi, kalan 13 günde yapılmayacak 4-5 transferin teminatıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt