Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın maça forvetsiz çıkacağız YÖNETİM İSTİFA tezahüratlarını duyar gibiyim.

Abi biktim bizim surekli kendi kendimizi zora sokmalarimizdan

Aptal aptal insanlar baskan yonetici falan oluyor

Adnan polata bundan sonra laf edene dalarim abi

Hele gecen feldkamp ile olan videosunu gordum duygulandim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu Hala Adnan Polat diyorsun..
Adnan Polatta en az bunlar kadar kötüydü..
O günleride biliyoruz çok şükür..aziz denen şerefsizin kankisi...

Faruk sürenden sonra gelen tüm başkan ve yöneticiilerin yatacak yeri yok.

Bu arada siyaset deyipde bu çapsızların beceriksizliklerini örtmeyin..Siyasetle falan alakası yok bu işin.Bu adamlar diğer başkan ve yöneticiler gibi sözde Galatasaraylı.O yüzden çok rahatlar.Bu mevkiyede reklamın kralını yapmaya geliyorlar.

bugün transfer açıklansa dahi bu haftaki maçta yer yerinden oynamalı.Bu adamlar istifaya zorlanmalı..Bunu ultraslan denen Galatasaraylılıktan nasibini almamış adamlar yapmaz.Diğer gerçek Galatasaray taraftarları yapmalı.
o maçta bunlar olmazsa biz bu adamları hakediyoruz demektir.Ondan sonrada kimse ağlamasın..

bilerek transfer yapmıyorlar yahu bunu cidden anlayamıyormusunuz.önce takvime bi bakın sonra tekrar düşünün.

Yahu hic kimse gitmese ve sadece Balotelli alinsa dahi yeterdi. Hadi Gary gitsin ve yine de kimse alinmasa yeterdi.

13 gün boyunca bu mesajı yazarsa Volkan Kılıc duyumunu başarıya ulaştıracaktır.

o mukaddes gün bugün mü acaba

TRT Spor Galatasaray spor muhabiri Volkan Kılıç: “Galatasaray’da forvet transferlerinin bu akşam açıklanması bekleniyor.”

Okan böke istifa kararından vazgecti diyorlar delirecem ya bir insan hangi akılla böyle çapsız bir başkan ve yönetimle calışırki

Apo paralar ile otobüsleri yenilemiştir. Kanser ettiler milleti ayıptır ulan!!

Iki isim daha mi gidiyor Belhanda - Mariano - Maicon - Fernando dortlusunden ikisiyse muthis olur

Belki Feghouli'dir 10m serbest kalmayi oderlerse uzasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt