Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih kaya gibi oyuncuların takımda bulunması enfeksyon gibi birşey
seviyeyi düşürüyorlar onun gibi kazmalar

İstifa etti sanırım Cengiz Belhanda'yı da sattığı için

DxI2nG8X4AEunNy.jpg

Cengiz bence kafasına göre satıyor, t. Heyete sormadan, hoca bırakır yakında

Ulan saat geçmiyor... Saat 15 olsa da hafta sonuna çıksak

Serci 2 tane adam yaz gözün sevem kuruduk yav
tetteh biter diyodum

Sparta Prag Kulübünün, Benjammin Tetteh'i sezon ortasında bırakmak istemediği ve Teknik Direktörü Scasny'nin de golcüsünün ayrılığına Ocak ayı için net şekilde karşı çıktığı belirtildi. Terim, ısrarla Tetteh'i isterken yönetim şu ana kadar olumlu geri dönüş alamadı. Bu nedenle Tetteh için Galatasaray, 8 milyon euroya kadar çıksa da, Sparta Prag'dan şu ana kadar olumlu yanıt alamadı.

futbol arena bunu yazmış.

biterse savanier biter.alan zaten bitti.fransadan bi golcü de gelebilir.penaranda da alınabilir

Albayrak sabriyle anlasmis. Ona tamamm diyor.

amac? tafsiyem fatih hoca gidene kadar buralardan uzak durman olasi sampiyonluklarda seni burda görmek GSCye haksizlik olur.
niye öyle dedin renkdas
ft oyuncu değerlendirip transfer etme bakımından iyi bir idareci değil, elindeki oyuncuları değerlendirme bakımından iyi.
Bu yüzden profesyonel bir meslek olan sportif direktörlük var. Herkes herşeyi iyi yapamaz.

Ntvspor'un da birçok haber kaynağı gibi Alan haberi girmesiyle Alan'ın yarın açıklanacağını düşünüyorum. Sözleşmenin bitmesini beklemişler resmi olarak anlaşılan, 19'u itibariyle sözleşmesi elinde olacak. Oyuncuyla görüşmelere başladığı resmi olarak açıklanır artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt