Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim müptezel dingilin tamamm dedigi semihmis he. Abv.

WELCOME to Canaydin dönemi
Full yetenek faqir style
Terim for president

Emre AkBaba
Omer Bayram
Emre Taşdemir
Marcão
Semih Kaya
Emre Colak

Terimciler 51% len

Elbet yarin birgün Transfer icin kimin sorumlu oldugu ortaya cikacak.. ya yönetim ya terim.. eger kimse derhal ISTIFA etmeli.. buna Terim de dahil tabiki !

360 reyis de HO. Sırada Aydın ve Sercan Yıldırım var.

Savunma hatımız:
Ömer Bayram - Semih - Ahmet Ç - Sabri
tumblr_m77zmpJb9B1r9lky2o1_400.gif

Alan'a madem bonservis verecektiniz neden bu zamana kadar beklediniz teklif yapmak için? Hatta madem bonservisi elinde değil neden Alan'dan başka forvet yokmuş gibi aylardır salak salak peşinden koşuyorsunuz? Bu kadar plansızlık ve amatörlük olamaz ya.

Ben yerli transferlere 6 ay Semih ve Emre Çolak'a karşı değilim.Yaza kadar Gökay ve Ogün ilk 11'de her zaman oynayacak vücut ve formları yok.Beşiktaş-Fenerbahçe yerli transferler yapıyosa yabancı sınırı gelecek.Altyapıdaki oyuncuların kumaşı sağlam ama ilk 11 de oynamaya hazır değiller.Keçiörengücü maçında gördük.Yönetim forvetleri zamanında yetiştiremezse ya istifa ederler ya da Mart ayında Divan Kurulu seçime götürür zaten.

Bu kadar rezaletin ardından F.Terim'in artık konuşmama, detay vermeme lüksü yok. Çıkacak anlatacak kim ne halt yedi, neden böyle oldu. Eğer anlatmazsa, gizlerse tüm suçu F.Terim'de ararım arkadaş.

Yönetim forvetlere Kemal Sunal muamelesi çekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt