Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taş gibi ilk 11 imiz olduğu için yedek oyuncu almaya devam heralde artık sinirlenmeyek duruma geldim tepkisiz kalıyorum..

Ulan bu beceriksizler hepimizin sinirlerini yerle bir etti gercekten. Babamlara geldim bi baktim adam köseye oturmus 2012/13 sezonunun Sampiyonlar Ligi maclarinin özetlerini izliyor bayagi bi efkarli ve hüzünlü sekilde ekrana bakiyordu.

Dedim baba nasilsin ne yapiyorsun orada. "Ah ah ne takimdik be ne güzel zevk aliyorduk maclardan. Bok mu vardi sanki de Demirören'in yaninda s.ktirip gittin Fatih hoca. Simdi Belhanda ile Eren ile falan ugrasiyoruz, manyak bunlar ya." dedi.

Forvetsizlik babami bile cileden cikarmis artik, halbuki adam benim kadar düsünmüyor bile böyle seyleri normalde.

semihin floryada oldugu haberleri gelmeden önce resmi hesaptan atilan twitler herseyi özetliyor.

Beceremeyecekseniz onurunuzla istifa edin gidin kardeşim, zorla mı oturtuyorlar sizi o koltukta. Kendi reklamınız için, şirket ihaleleri için kullanmayın Galatasaray'ı.

Hadi artık yönetim bütün bunlar bir şaka olsun, Alan-Tetteh-Kjaer-Savanier yarın ilk 11'de başlasın. (Alan kanatta olsun)

Muslera
Sabri-Semih-Popescu-Ömer
Aydin Yilmaz-EmreÇ-Selcuk-Belhanda
Sercan Yıldırım-Immobile

Ftor hocamin kafasindaki 11.

Semih'in defansta olduğu bir takımda ileri hatta kim olursa olsun zevk vermeyecektir takım.

Allahima binlerce şükürler olsun istedigimiz transferleri yaptık hodzam da cok mutlu I Love you hodzam emre ve semih camiamizin evlatlari tranferi kapattık sinan var eren hala kadromuz da son gune kadar ugrasztik beyin kanamazsi geczirdim

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt