- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
Böyle şakşakçilar, böyle kraldan cok kralcılar yuzunden bu haldeyiz bilmem katilir misin renkdas.
Yüzsüzler kufru yicekler en son
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle şakşakçilar, böyle kraldan cok kralcılar yuzunden bu haldeyiz bilmem katilir misin renkdas.
Fatih Terim gelmeden önceki zamanları bi hatırla renktaş.Hala terimi savunmak için anlık durumu güzelleştirmeye çalışanlar var .. siz nasıl taraftarsınız anlamak asla mümkün değil .. hepsi defolup gitsin
Yönetim İstifa
lan bu sabri nerde oynuyor goztepeden nereye gitti bu. gobegi balkondan terasa gecmistir
Orjinaline baktim renktas turuncu hesabina girdim kadının tweeti atan kırmızı yapmışBu turuncu yani oyle mi?
Ekli dosyayı görüntüle 38233
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih Terim gelmeden önceki zamanları bi hatırla renktaş.
Ohhhh misssssemre çolağın alacağı ücret 6 aylığına kontratının yarısı , maç başıları haric 1m 450 bin euro.
Kimse İmparator Fatih Terim'e saygısızlık yapamaz.Seversin sevmezsin orası ayrı.Bu adam camiamıza hizmet verdi/veriyor.Uefa Kupası, lig şampiyonlukları,kupalar ve Şampiyonlar Ligi zaferleri.İmparatorumuza yeni kavuştuk.Kimse kolay kolay hocamızı kötü gösteremez.İçimizde kesin Fenerbahçe-Beşiktaş taraftarı var.Galatasaraylı olup Fatih Terim'i istemeyen yoktur.Onlar Tudor-Prandelli hayranlığına devam etsinler..
belhanda degil feghouli gider. herife takti kafayiBelhanda da gitti demekki Emre Çolak geldiğine göre, Belhanda düşmanları kına yaksın