Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modlar'dan ricam yeni üyeler için küfür ceza tarifesini paylaşabilirler mi? Ayrıca kesinleşmiş cezalar için yeniden yapılandırma imkanı var mı? Bunlar önemli, kısa bir zaman sonra ihtiyacımız olacak. Ona göre hazırlık yaparız.

Acaba bizim resmî hesaplar mi hacklendi ? .. bu paylaşımlar resmen provokasyon .. bukadar da olmaz dedirtiyor .. yok beraber savaşacağız yok koltuk boş bırakmayın ..

Yönetim İstifa

Tudor ne güzel cöpleri temizlemisti, Terim hepsini geri döndürüyor. Hala yalama derdindesiniz.

1- Semih Kaya gibi bir adamin bu takimda ne isi olur?
2- Nakit bulmak icin Ozana 500bin TL önerip Semihe 700bin € vermek nasil bir sacmalik (ilerde Ozan 25e transfer yaparsa bunun cezasini kim ödeyecek)
3- Terim bi kudurma arkadas yine sampiyon oldun oran buran oynuyor

Kan gövdeyi götürüyor resmen.
Fatih Hocam tarafında safımızı alalım.
Teker teker gelin ulan.

Emre kötü topçu değil de ne gibi bir şerefsizlik yapmış onu anlamadım benim bildiğim bir şerefsiz varsa t.çamdaldır

Ben daha neye güveneyim Allah aşkına .. ne oldu ne bitti de ben güveneyim ? Hoca zaten formsuz .. saha değişiklikler olsun taktiksizlik olsun hala ilk 11 i tutturmamış olması.. buna dahil de kadro planlaması yok .. yönetim desen belki Galatasaray tarihin en amatör en beceriksiz yönetimi başımızda .. ben neye sabır edeyim hangi anlamla güveneyim söyle ? .. ben bunlara güvenmeyi bırak ağızlarından çıktığı bir cümleye inanmıyorum !

Yönetim İstifa
Yönetime ben de inanmıyorum.Fatih Terim gibi başarılı bi hoca başka takımda olsa heykelini dikerlerdi.Tek bir hareketiyle Camia şampiyonluk havasına giriyo.

Tudor varken takımın şampiyonluğa çabası yoktu.Derbileri de kazanamıyodu.Kendi kadrosunu yaza oluştursun o zaman daha çok başarı gelecek.Az biraz hocaya inanın.Semih Kaya 6 aylık kiralık gelecek.Onu da yabancı alsak 2 forvet alamayız.
Transfer işini hocaya bırakırsak yandık.
Ek olarak Tudor'dan nasıl nefret ettiğimi bilen biliyor ama Tudor'u takdir ettiğim belki tek konu; yetersiz gördüğü kim varsa tuttu kulağından kapıya koydu.
Hoca kurtulduk dediğimiz adamları geri almaya çalışıyor.

Burada benim gibi birçok taraftar kızgın ve üzgün birçok konuda. ama ortalığı karıştırma spekülasyon yapma amacıyla yapılan haberler ve bu haberle bizi kışkırtmaya çalışan foruma sızmış dallama trol şikeciler de var. Yönetimi de hocayı da takımı da biz yeri gelince eleştirir sitem de ederiz. Ancak Yalan haberle taraftarı hocaya, yönetime, takıma karşı kışkırtmaya çalışanlar ayağını denk alsın. Kimliklerini tespit ve ifşa ederiz, gerekli hukuki girişimlerde de bulunuruz. Kimse bizim duygularımızla oynamaya kalkmasın. Sabri Emre gibi yalanlara da inanıp moralinizi bozmayın renktaşlar.
o zaman çıkacak açıklama yapacak arkadaş. millet zaten dolu patlamaya yer arıyor

Emre çolak kötü topcu değil ben beğeniyordum oynarken ama semih gelmesin be abi...

Bence hoca Emre’ye onay vermez. Hele Sabri ihtimalini düşünmek bile istemiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atalay emre çolak karaktersizinden bin kat daha iyi topçudur eğer çolak alınırsa transferde emeği geçen herkes yavşaktır hırsızdır

En iyisi biraz disari cikip hava almak.

Yoksa bana birseyler olacak.

Terimciler nasil bugun?. Emre, Semih ve sabri 3lusu cok beklediniz? Yakinda selcuk ile sozlesme uzatilir ve belhandayada zam yapildi.

Terim Istifa diyorum, takimin @@@@ koydun, yeter artik. 1 yilda nasil basardin, helal olsun

Terimciler defolun gidin baska yerde aglayın milleti tahrik etmeyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt