Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

8 ay sonra:

“Fenerbahçe’nin alacaklarını ödemediği Mert Hakan Yandaş kulübü FIFA’ya şikayet etti.”

2 yıl sonra:

“Fenerbahçe’nin Rizespor’dan transfer etmek istediği X futbolcu için teklifi 4 milyon Euro+Mert Hakan Yandaş. Fakat Mert Hakan Fenerbahçe’de alacaklarını bırakmak istemezken, Rizespor’un yıllık ücret olarak fenerde cukkaladığı ücrete çıkmasını bekliyor. X oyuncuyla Galatasaray da ilgileniyor. Galatasaray’ın teklifi 500bin euro”

biz teklif ettik diye baska takim teklif edemez diye birsey yok,mhy ile yazili anlasma olmadigi icin fbnin de teklif yapmasi normal bence

mhy sözde anlasmamiza ragmen fikrini degistiriyorsa da kendisi bilir, öyle arkasindan aglanacak topcu degil fbye gidiyorsa umarim basarisiz olur

Resmen salakça işler Kafanda bir klüp vardır bir fiyat vardır tamam dersin gidersin diğeri geldi 4 verdi diğeri geldi 5 verdi.
Ne lan bu açıkartırmamı eğer Abdürrahim başkan gerçekten bunu diyip telefonu kapattıysa alnından öperim.

Mhy gitmesine üzülmem lakin gelmesini isterdim çünkü ortasaha oyuncumuz yok ve yerli kadromuz çok dar bize iyi yerli oyuncular lazım artık bakalım.hoca biseyler dusunuyormu

Gram üzülmedim yolu açık olsun. Mert Hakan bulunmaz hint kumaşı değil. Hiçbir futbolcu değildir. Yalnızca Galatasaray paha biçilemez.

Mert Hakan olayını abartmaya gerek yok. Söz verdiği çocukluk takımına değil, sözünden dönüp daha fazla para veren rakip takıma gidiyorsa karaktersizin önde gidenidir.

Gelmemesi bizim için daha iyi olmuş der geçerim. Üzerinde durmam. Öyle harikalar yaratan bir oyuncu da değil açıkcası. Üzülmem.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim oralarda sözünden dönene ne derler burada yazardım ama cezam daha yeni bitti, mhy gibi bir şaklaban için yeniden ceza almaya değmez.

Geçen sezon en iyi 3 oyuncuları emre b, kruse, gustavo. Emre b emekli, kruse kaçtı muhtemelen gustavoda tarih olacak. Bonservisli transfer yapamayacakları için bedava gördükleri adama klubun tapusunu bile vermeye razı olacaklar. Emre Kılınç da bunlara gidecek mümkün olduğunca araya girip rakamı yükseltelim

MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt