- 12 Haziran 2011
- 72.163
- 21.746
- 2.893
İrfan'î bilemem de Visca'yı kesin alırlar bence. Visca da artık baş takımların birine gitmek isteyecektir.Caner,Novak, Gokhan Gonul, Mert Hakan’ı aldi demekki bunlar. İrfan ve Visca'da alicaklar buyuk ihtimal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan'î bilemem de Visca'yı kesin alırlar bence. Visca da artık baş takımların birine gitmek isteyecektir.Caner,Novak, Gokhan Gonul, Mert Hakan’ı aldi demekki bunlar. İrfan ve Visca'da alicaklar buyuk ihtimal.
Ünal Aysal'ın çileklerinden sonra sapıttı herkes.Ben bu forumu anlamiyorum. Caner olmaz, o olmaz. Sanki damat seciyoruz. Caner'i al kadroda dursun.
canerin kanadi her mac otoban oluyor.Ben bu forumu anlamiyorum. Caner olmaz, o olmaz. Sanki damat seciyoruz. Caner'i al kadroda dursun.
Visca CL'de sağ kanattan bindirirken arkasındaki ps5 reklamlarıyla Fener mesajını alırİrfan'î bilemem de Visca'yı kesin alırlar bence. Visca da artık baş takımların birine gitmek isteyecektir.
Ya bir şey söylüyorsunuz bari akla mantığa uygun olsun. BJK taraftarı Caner gidececeği için göbek atacak kıvama geldi ama hala forumda Caner çöpleri burda isteyenler var.Ben bu forumu anlamiyorum. Caner olmaz, o olmaz. Sanki damat seciyoruz. Caner'i al kadroda dursun.
Arda Allah'ın izniyle takımımıza katılacak transfer döneminde.eger fener ardayi da alirsa bizi kaosa sürüklemis olurlar.
tüm gs camiasi karisir.
sezona baslamadan kaybetmis oluruz.
ali koc ins ardayi da kazandirir fbye.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Başakşehir'le CL'de oynasa ne olacak? Folloş.Visca CL'de sağ kanattan bindirirken arkasındaki ps5 reklamlarıyla Fener mesajını alır![]()
seni buraya alalim dostum.Arda Allah'ın izniyle takımımıza katılacak transfer döneminde.
Fenere giderse seneye de gidemeyecek adam 30 yaşına geldi en azından bi CL gruplarında oynamak ister o fizik yapısıyla 1-2 seneye performansı düşmeye başlayacakBaşakşehir'le CL'de oynasa ne olacak? Folloş.
fb'ye gider bence.
seni buraya alalim dostum.
antu.com
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Onu zaten bilerek gider ya.Fenere giderse seneye de gidemeyecek adam 30 yaşına geldi en azından bi CL gruplarında oynamak ister o fizik yapısıyla 1-2 seneye performansı düşmeye başlayacak![]()
2 seneligine bizde diye okudum yaşı 31 miş 2 sene takılırBen bu forumu anlamiyorum. Caner olmaz, o olmaz. Sanki damat seciyoruz. Caner'i al kadroda dursun.