Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
Atalay'ın 1. sınıf bir futbolcu olmasını sağlayamıyorsak zaten kapatıp gidelim alt yapıyı. Bir daha kolay kolay yakalayamayız Atalay gibi bir yeteneği
Hani altyapıdan oyuncu çıkarıp pazarlamayı geçtim en son ne zaman bir genç oynattık onu bile hatırlamıyorum Fatih Terim ilk transfer edildiğinde 25 yaşındaki Taylan için onu bu ortama atmak doğru olmaz henüz filan diyordu 25 yaşındaki adam için. Bir tek Ozan'ı kazanabildik o da zorunda kalıpta forma giymişti ki Ozan gibi bir yeteneği bile düzgün pazarlayamadık
Maalesef, bir de sürekli olarak zirve yarışında olan Başak filan gibi bir istikrar abidesi olsak içim yanmayacak. Ligin ilk 14-15 haftası as takımla da oynasak liderin kafadan 6-7 puan gerisinde oluyoruz zaten. En azından ligin başında gençlerden faydalanıp yaşça ilerlemiş oyuncularla rotasyona soksak ne gibi bir zarar gelir bilemiyorum. Akdeniz Oyunları'nda U21 takımıyla şampiyon olan, 2000'de Avrupa'nın en büyük 2. kupasını çoğunu kendi yetiştirdiği genç oyuncularla kazanan adam zaman içinde kadayıf tutkunu bir insana dönüştü. Bir genç oyuncu şu Feghouli'nin önünde 2 hafta başlamak için, stoper yokluğunda rotasyonda yüzyılın en kazma stoperinin önüne geçmek için, golcü lazım olunca Donk'tan önce tercih edilmek için ne yapmalı bilemiyorum. Sene başında Mustafa Kapı'ya çok sövdük, hala da gördükçe söverim ama bu fasulyelerin aklı şerro menajerlerince yıkanırken hocamızın da bahane olma konusunda eşsiz bir rol üstlendiğini kabul etmek gerek.