Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsteseydik cornelius ve samatta forvet hattımız olacaktı ama yönetim ve hoca diagne denen ayakta duramayan kalas ve 35 lik içi geçmiş falcao tercih etti, lemina ve seri nin beklentilerin altında kaldı ben ekstra birşey yaptıklarını görmedim zamanında mariano ve belhanda da övülüyordu böyle

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cornelius Bu adam nasildir iyi midir kotumudur bilmiyorum suan baya iyi sanirsam ama tek bildigim .Gomisin gittigi sezon lige forvetsiz girmistik iste o sezon trasferin son gunleriydi bu Adam gelecekti yada ben yaniliyorum bilmiyorum Eger buysa Taraftar isyan etmisti bu adam gelecese Forvetsiz girelim Bu adam cok kotu topcu vs forumdan bi kisi bile begenmiyordu sonra zaman yetmedi alamadik.Bizim taraftarda boyle bi taraftar yani fazla takilmamak lazim.Bu sene ismi cikan isimlere cop diyorlar hepsi gelsin bence 😂😂😂

Gönderelim başka takıma kiralık verelim. Yıllardır öve öve bitiremediğimiz bir çok genç oyuncu kaybolup gitti. Bırak bizi gitsin Anadolu'nun herhangi bir kulübünde bile düzenli oynayamaz. Şansı biraz insanlar kendi yakalayacak, o su borusu gibi bacaklar ile ancak bir yere kadar gidebilir. Ülke futboluna biraz baktığimız da bu tarz adamlar çok fazla iş yapamaz.

Verelim şans gençleri yüreklendirelim, üstlerine düşelim, avmler de gezeceklerine saha da çalışmalarına devam etmeliler. İnşallah çok iyi topçular çıkar ben -benim gibi düşünenler yanılır ve ben de bundan çok mutlu olurum.
Yahu ben ne diyorum Atalay öyle gidip 2. ligde 3.ligde 30 yaşında yarı-amatör futbolcular ile oynayarak geliştirebileceğin bir futbolcu değil Atalay öyle bireysel performans oyuncusu değil takımın beyni diyebileceğin bir oyuncu aynı şey Seri için de geçerli mesela takımdan örnek vermek gerekirse Seri çok mu kuvvetli ? bacakları senin dediğin gibi çok mu kalın ? veya fiziksel özellikleri çok mu sağlam ? ama doğru kurgu ile etrafındaki adamları doğru seçinde 6 numarada takımı tek başına organize eden takımın beyni olan bir Seri var

Her şey fizik değil futbolda Atalay gibi bir yetenekten 1. seviye bir futbolcu çıkaramıyorsak yazıklar olsun bize ...

Emre Kılınç
Oğulcan Çağlayan
Mehmet Özcan
Yerli GK (Mümkünse Sinan Bolat)
Umut Meraş

Bu isimleri alsak yerli olarak güzel olur, Solda Saracchi ile rekabete girecek yerli oyuncu bulmak lazım Hasan Ali falan saçma olur Umut Meraş'ı ikna etmek lazım. Stoperde yerli olarak Emin Bayram iş görür zaten Luyi ve Marcao var orada Donk ilede sözleşme uzatırız.

Cornelius Bu adam nasildir iyi midir kotumudur bilmiyorum suan baya iyi sanirsam ama tek bildigim .Gomisin gittigi sezon lige forvetsiz girmistik iste o sezon trasferin son gunleriydi bu Adam gelecekti yada ben yaniliyorum bilmiyorum Eger buysa Taraftar isyan etmisti bu adam gelecese Forvetsiz girelim Bu adam cok kotu topcu vs forumdan bi kisi bile begenmiyordu sonra zaman yetmedi alamadik.Bizim taraftarda boyle bi taraftar yani fazla takilmamak lazim.Bu sene ismi cikan isimlere cop diyorlar hepsi gelsin bence
Taraftara uyarlarsa bana 2 pakette sigara alın derler, cornelius elmander etkisi yapardı yada sorloth yanınada samatta yı koy muazzam bir ikili taraftarda suç var ama ipler yönetimin elindeydi gene yıldız oyuncu gelsin taraftar gene orgazm olur şakşak a devam eder ders alan yok malesef geçmişten ve bugünden

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bos arguman degil bu o zaman sen ligi 2 senedir izlemiyorsun seninkiler bos oluyor biz 2.devre acilmaya basliyoruz son 2 senedir.3. senede diger 2 seninin kopyasi olacakti. Corona girdi araya futbolcular kendine bakmadiysa Tdnin yapacagi bisey yok cunku disari kimse cikamiyordu Liglerin baslamasina yakin Antremanlar basladi Hocada bi hastalik atlatti sonucta bunlar bos argumansa bisey demiyorum .Ama seni iyi taniyorum 3 senedir bu hani bekliyordun zaten bu sene Corona yuzunde sen ve senin gibilerin istedigi oldu .Normalde biz bu haftalarda kolay kolay sampiyonluk vermedik vermeyiz bunu bilmeyen taraftarda ben Gatasrayliyim demesin zaten.
Son 2 sezondur takim ligin 2ci yarisinda aciliyor zaten hatadir. Takim sezonun birinci yarisi gelen gecen tarafindan fiziksel olarak eziliyorsa takim devamli son dakika golu yiyorsa o takim fiziksel ce kondisyon olarak hazir degil, buda hoca ve ekibine yazar.

Butun basarilar Fatih Terim'in, alinan butun iyi oyuncular Terim tarafindan alindi, adamda hic hata yok hic. Madrid nasil bu adamin kapisinda yatmaz anlamis degilim.

Hoca hastalanmis olabilir, ona kimse birsey demiyor. Teknik ekibini ben kurmadim, hoca ekibinden sorumludur. Koskoca Galatasaray senede 70 milyon avro odedigi takim kosmaktan aciz, anca ayak tenisi yapiyorlar.

Gecen sene'de dedik, sampiyonlul bir cok hatayi gormezden gelmemize neden olmaz diye umarim, ama gene oldu.

Devamli birilerine yok sunu bekliyordunuz.yok onu bekliyordunuz diye omik komik konusmayin. Ben kazandigimizda'da kaybettigimiz'de de her zaman dogrulari konusurum.

1080x360

(resim eski)

Yav zaten Cavani'yi de getirsen faydalanamayacak adam, ne farkeder ki kimin geldiği? Transfer yapana kadar önce oyunu geliştirmeye odaklanalım. Bizim yan transferleri yapmak için millet borç harç demeden aç köpek gibi atlıyor. Ayağımız yere bassın biraz, esas teknik konudaki eksiklikleri gidermek için bir transfer planı yaparsak uzun vadede çok daha yararımıza olur.

Ali Koç: "Bir oyuncuya birçok farklı kulüp talip olabilir, profesyonel futbolcular da mevzuatlara uygun şekilde her takım ile görüşebilir. Ancak eğer bir oyuncuya Fenerbahçe gerçekten talip olursa, o oyuncu muhtemelen Fenerbahçe'ye gelecektir. Bu böyle bilinmelidir"

adem haric forvetteki herkesi sutlayip kalinici almaya calissinlar
ucuza gelebilir belki
yanina da iyi bir bitirici gerek gomis tarzi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ali Koç: "Bir oyuncuya birçok farklı kulüp talip olabilir, profesyonel futbolcular da mevzuatlara uygun şekilde her takım ile görüşebilir. Ancak eğer bir oyuncuya Fenerbahçe gerçekten talip olursa, o oyuncu muhtemelen Fenerbahçe'ye gelecektir. Bu böyle bilinmelidir"
Yürü be Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın rekorunu geçeceksin böyle devam edersen. En çok Galatasaray şampiyonluğu görmek sana yakışır.

Puhahaha, 6 senedir şampiyon olamayan, Avrupa'da rezilleri oynayan, bi tane doğru düzgün futbolcuyu yetiştirip yurtdışına gönderememiş, üstüne bu kadar gelecek vaadeden genç futbolcuyu çöplüğe çevirmiş, en azından bi sene daha Avrupa'da olmayacak olan ve maaş ödeyemediği için topçuları şikayet için sırada bekleyen Fenerbahçe varken niye başka takımı seçsinler ki? Öyle büyüklük falan filan xd.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt