Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sol kanat icin ekibimiz hedef belirlemis bulunmakta. Calismalarimiz devam ediyorr.

Gscnin cogu onumuzdeki sezon icin umutsuzsa umutlanmaya baslayabiliriz.Gecen sene Gorduk Lemina soyle yapacak Babel boyle yapacak Falcao yatircak kaldircak digenleri .Insanllab bu sene daha iyi bir kadro kuracagiz

son maçta ömer'in topla buluştuğu sol iç koridorda irfan topla buluşsa orada oluşabilecek yaratıcılık farklılığı zaten esas kalite farkı. kaldı ki adam ömer'in üst üst 25 kere falan topla buluşup sıçtığı noktadan tek asistle maçı alıyordu nerdeyse.
O Omerin Irfan dan daha fazla Asisti var ama 😂😂

ee yani reis? asisti fazla diye irfanın ömerle top diye oynayacak yetenekte oldugunu söylemeyelim mi
Daha yetenekli olabilir veya daha iyide olabilir Ama bu sene Asist konusunda bu kadar katki saglayan bi adami asist konusunfa vurmak sacma bazen o kadar asist yaptigina bende inanamiyorum ama gercekler bunlar

Daha yetenekli olabilir veya daha iyide olabilir Ama bu sene Asist konusunda bu kadar katki saglayan bi adami asist konusunfa vurmak sacma bazen o kadar asist yaptigina bende inanamiyorum ama gercekler bunlar
ömer 40 tane dener 1 tane yapar irfan 10 tane denese 5ini orda isabet ettirir rtaş. irfanı begenmezlik olmamalı

ömer 40 tane dener 1 tane yapar irfan 10 tane denese 5ini orda isabet ettirir rtaş. irfanı begenmezlik olmamalı
Irfani ben alici gozle hic izlemedim iyidir yada kotutudur demiyorum . okudugunu anlamiyorsun galiba isterse 100 tane denesen bu kadar asist yapan bi adami asist konusunda vurmak sacma .Yeteneksiz diyebilir kazma diyebilir ama bu sene Asist konusunda ligin en iyi oyunculardan biri oldugunu degistirmez.Omere her mac soven biri olarak soyluyorum.

Irfani ben alici gozle hic izlemedim iyidir yada kotutudur demiyorum . okudugunu anlamiyorsun galiba isterse 100 tane denesen bu kadar asist yapan bi adami asist konusunda vurmak sacma .Yeteneksiz diyebilir kazma diyebilir ama bu sene Asist konusunda ligin en iyi oyunculardan biri oldugunu degistirmez.Omere her mac soven biri olarak soyluyorum.
aga alıntıladıgın mesajda adamın bahsetmek istediğini yazıyorum sana, durduk yere irfanın x asisti var ömerin x var irfan daha iyi demiyo adam oyun içinde yapabileceklerini katıyo

Stoper Semih Kaya sol bek caner 10 numara arda turan geleceğin Galatasaray’ını kuruyoruz

Eğer imkan varsa irfancan tabikide alinmali. Büyük maçlarda küçük takım oyuncusu için sönük kalabilir. Yetenek olarak zaten kumaşı iyi vede genç. Ayrıca alabilirsek bizde alacağı rol çok onemli olacak .

Can karabacak kardeşime çok karışmamak lazım.Bir belhandacının sinirini tahmin bile edemezsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt