Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Şampiyon olamadıysak en büyük müsebbibi @Can Karabacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kefil olan şahısa dikkat et derimSen kefilsen renktaş tamamdır konuyu kapatıyorum.
Hayırdır Sıddıq Bey ¿?Evet sıkıntım var napican dövücen mi?
O Omerin Irfan dan daha fazla Asisti var amason maçta ömer'in topla buluştuğu sol iç koridorda irfan topla buluşsa orada oluşabilecek yaratıcılık farklılığı zaten esas kalite farkı. kaldı ki adam ömer'in üst üst 25 kere falan topla buluşup sıçtığı noktadan tek asistle maçı alıyordu nerdeyse.
ee yani reis? asisti fazla diye irfanın ömerle top diye oynayacak yetenekte oldugunu söylemeyelim miO Omerin Irfan dan daha fazla Asisti var ama![]()
Daha yetenekli olabilir veya daha iyide olabilir Ama bu sene Asist konusunda bu kadar katki saglayan bi adami asist konusunfa vurmak sacma bazen o kadar asist yaptigina bende inanamiyorum ama gercekler bunlaree yani reis? asisti fazla diye irfanın ömerle top diye oynayacak yetenekte oldugunu söylemeyelim mi
ömer 40 tane dener 1 tane yapar irfan 10 tane denese 5ini orda isabet ettirir rtaş. irfanı begenmezlik olmamalıDaha yetenekli olabilir veya daha iyide olabilir Ama bu sene Asist konusunda bu kadar katki saglayan bi adami asist konusunfa vurmak sacma bazen o kadar asist yaptigina bende inanamiyorum ama gercekler bunlar
Irfani ben alici gozle hic izlemedim iyidir yada kotutudur demiyorum . okudugunu anlamiyorsun galiba isterse 100 tane denesen bu kadar asist yapan bi adami asist konusunda vurmak sacma .Yeteneksiz diyebilir kazma diyebilir ama bu sene Asist konusunda ligin en iyi oyunculardan biri oldugunu degistirmez.Omere her mac soven biri olarak soyluyorum.ömer 40 tane dener 1 tane yapar irfan 10 tane denese 5ini orda isabet ettirir rtaş. irfanı begenmezlik olmamalı
aga alıntıladıgın mesajda adamın bahsetmek istediğini yazıyorum sana, durduk yere irfanın x asisti var ömerin x var irfan daha iyi demiyo adam oyun içinde yapabileceklerini katıyoIrfani ben alici gozle hic izlemedim iyidir yada kotutudur demiyorum . okudugunu anlamiyorsun galiba isterse 100 tane denesen bu kadar asist yapan bi adami asist konusunda vurmak sacma .Yeteneksiz diyebilir kazma diyebilir ama bu sene Asist konusunda ligin en iyi oyunculardan biri oldugunu degistirmez.Omere her mac soven biri olarak soyluyorum.
Kim diyor. Başından beridir entrikacı koç un işi gibi duruyordu benceonyekurunun çağrılmasında bir istanbul klübü rol oynamış..
Tokmakçın ile nasıl bir uslup buKefil olan şahısa dikkat et derim
KüfürTokmakçın ile nasıl bir uslup bu