Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
ferdinin 2.ci golu neydi be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin saçmalığı kaç olacağı da belli değil. Böyle ülke olmaz ya. Kanun ve kural çıkarma konusunda özürlü geldik özürlü gideceğizŞu yabancı sınırı olayı sinir bozucu. Yıl olmuş 2020 hala yasak peşindeyiz.
Ferdimi atti betomu iceri aldiferdinin 2.ci golu neydi be
Sorsan ülkede ırkçılık yoktur.Şu yabancı sınırı olayı sinir bozucu. Yıl olmuş 2020 hala yasak peşindeyiz.
Aman diyim.liseliler yine dursun veya ona benzer bi herifi başkan yapar.iflahımızı s.. bikaç aydaBence yönetim artık değişmeli. Mustafa başkan çok iyi niyetli biri ama artık hastalığı da var. Allah şifa versin zor hastalık. Bundan sonra kendi sağlığına bakması lazım. Önğmüzdeki 1 ay içinde hızlıca seçim kararı alsa fena olmaz
Gelmez.Ben Talisca isterem
Şuanki durum daha kötü. Bu yönetim böyle giderse devre arasını çıkaramaz. Kulüpte kimin ne iş yaptığı belli değil. Şimdi kalsın diyenler muhtemelen transfer sezonu sonunda istifa diye bağıracakAman diyim.liseliler yine dursun veya ona benzer bi herifi başkan yapar.iflahımızı s.. bikaç ayda
Anadolu kulüplerinin olayı yerli oyuncu itelemek. O yüzden çoğu kural gelsin diye çırpınıyor. Başkanları başka türkü cepleri nasıl dolduracak? Futbolu düşünen kim?Anadolu takımlarındada az akıl varsa yabancı sınıra karşı olurlar. Ulan sınır kalktı her deplasman büyük takımlar ecel dökmeye başladı be. 80 85 puanlı birinciliklerden 70 puanlı şampiyonları görmeye başladık. Lige kalite geldi. Herkes herkesi yenebilicek konumda. Sırf Türk topçu iteleyecem diye mallık yapmazlar umarım.
Dursun donemini hatirla şükret.bu yönetim gittiği an liseliler yine bizi batırmaya yeminli bi malı koyar başımıza.hatta dursunu bile baskan yaparlar.şu liseli hegamonyasından kurtulmaya bakalım bian önceŞuanki durum daha kötü. Bu yönetim böyle giderse devre arasını çıkaramaz. Kulüpte kimin ne iş yaptığı belli değil. Şimdi kalsın diyenler muhtemelen transfer sezonu sonunda istifa diye bağıracak
Olmayan bir şey nasıl sona erer ki reisMonaco ile olan kardesligimiz sona ermistir
Reis geçen sene bu konuda fikrini beyan etti.kulüplerin fikri önemli değilBaşakşehir yabancı sınırı istemez asla. Yabancılarla şampiyonluğa oynadılar. Bence yabancı sınırı federasyon önerisi gibi olmaz. Fenerbahçe dışında ciddi bir destek olmaz.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başakşehir istemez , reisi ikna edebilirler. Bakalim. 6 yabancılı bir sistem gelmez bence bu lige. 9 yabancı 2 yerli de anlaşırlar. 3 yabancı da kulübede olur.Reis geçen sene bu konuda fikrini beyan etti.kulüplerin fikri önemli değil